VINTERKLÄDER

Jag lyfter på hatten på de som var in och minskade rejält på vårat vinterklädslager redan i september. Själv vet jag inte riktigt om fjolårets halare passar på Jeff i år. Ha lixom int orka prova. Förmodligen blir han väl utan. Ni som är lika lata o tröga som jag är. Prova era barns overaller nu och se om de passar ännu denna vinter. Om inte, bege er ut o leta en ny. Det har inte ens blitt kallt ute och vi har tömt vår leverantörs, Didriksons, overall lager. Vi har slut på  vissa storlekar och det går inte att få tag på fler därifrån.

Våra Didrikson overaller som jag har satt bild på tidigare, blå eller röd, finns en knallrosa i 130 oxå, kostar alla under 90 EURO, förutom Fernie modellen som kostar 145, men är fullt vattentät med 10.000 i dryskala. Bra pris på overaller tycker jag, som dessutom vann slitstarkaste overalltestet i Vi Föräldrar nu i september.




Detta är några ur vårt sortiment, som är urplockat i storlekar. Jeffen har ju givetvis en sån där svart jacka med lurv. Li har ingen, men hon vill ha en röd overall säger hon. Måst hon väl få, va  =)






Dessa 4 sista finns i större storlekar. Vi har t.o.m jackor i upp till stl. 160-170, Vi har oxå en par overaller kvar i stl. 150-160 och byxa jacka set i svart. Igår fyndade en dam 3 jackor med Tag 3 betala för 2, alla glada. Nu ska jag tutta. Nattii


Kommentarer
Postat av: sanna

hej

Har ni kvar en overall i stl 150?

hälsningar

Sanna

2011-01-07 @ 21:43:28
Postat av: Tessa

Hej Sanna, tyvärr. De stora overallerna har varit slut sedan oktober/november. Det störtade in folk redan i september o köpte vinterkläder. Det lär vara slut överallt och vi ska ta efterfrågan i beaktande när vi beställer overaller för nästa vinter. Lycka till!

2011-01-07 @ 23:21:07
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0