Lovely kids

Imorse vart jag väckt 08.05 av en påklädd o pigg Li som sakta viskade "mamma, dax att stiga upp, det är överraskning på bordet". Fort som fan var man uppe i joggingkläderna och där stod den, kaffekoppen med nykokt vatten, tillsammans med Nescafé burken, sojamöjölk och socker, 2:a morgonen irad. "Jag gör det för att jag vet att du blir så glad...jag tycker om att göra dig stolt", säger hon. Asså min 6-åriga ängel dukar kaffe till sin morgontrötta mamma. Det är ju nästan straffbart, så sött är det.

Till på bordet fanns hennes nyrostade macka med smör och prickikorv på, en drickjoggis var till henne och Jeff. Jeffs favorit: Röd risifrutti och ett äpple till lillebror. Jag blir helt slut på henne. Man kan väl inte annat än bli ännu stoltare, för innerst inne vet jag att mycket av det här är tack vare mig. Hon är bäst i hela världen!

Jag har berättat åt Jeff att tomtenissarna nu har börjat arbeta flitigt med att ströva kring hus o knut för att se att barnen beter sig, så att de kan få många paket då tomten kommer på julen. "Ja skriker bara liite....iiii", immiterade han smått. Garv. Så nu vart d mutdax. Mutor o hot, det är grejer d! På så vis får man tydligen kaffe serverat nästan på sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0