SJUK?!

Nu ikväll fick jag nån plötslig förkylningsattack. Börja hosta o snora. Hoppas det inte är så farligt, för imorgon har vi lovat barnen att åka till Mariebad och simma. Skulle ju dit i dag, men så stängde de 18.00 och då var det en förväntansfull Jeff i baksätet som fick spänd underläpp. Han som ville o dyka. Frågade han om han ville ha puffarna med, det kom ett tvärt "nej, dyka" till svar. Hoppas han minns hur man gör, har bara varit 2 ggr sedan vi kom hem från Thailand.

Har inga preparat hemma att bomba mig med heller. Men jag blir ju sällan sjuk så det kanske är dax nudå. Alla på en gång, först var Jeff febrig o spydde då jag var i Berlin för 2 v sedan. Sen hade Chrille feber förra veckan och förra helgen började Lis öron att jävlas, o hon har varit lite småkrasslig hela veckan, och nu är det väl min tur. Sen e vi väl förmodligen friska i en par år igen. Har lite frossa känner jag. Lite småmysigt tycker jag.


Kommentarer
Postat av: andrea

ha ha, småmysigt att vara förkyld.. Mmm, eller hur.. Vi har varit förkylda typ hela vintern här. Jag vet inte hur många gånger Aron varit förkyld och Emilia har redan varit sjuk 2 gånger! konstigt!

2010-05-08 @ 23:01:06
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Det hör nog mer till vanligheterna att man är förkylda o sjuka än att inte vara det. Detta har varit rena rama friskstugan det senaste 1½ året, så lite måst vi väl få smaka på. Ja, lite mysigt sku d va om man blev så sjuk så man blev i sängen o int kunde göra NÅNTING =)



Jeff var ju sjuk hela tiden under sitt första levnadsår, 4 öroninfektioner hade han oxå på 10 månader, och måsta till akuten o få luftvägsmedicin då han blev förkyld o hade svårt att andas. Men nu e han frisk som en mört!

2010-05-08 @ 23:21:33
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Inte bra tessa!!!! Vi får ta arken en annan kväll =) Gör ju inte sååå mkt att jag glömde bort att messa dej igår, ngt positivt med det hela, hehe.

2010-05-09 @ 19:11:36
URL: http://lovemehateme.blogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

Usch, vad gräsligt. Krya på dig .. du lär väl få ro ändå :) kram

2010-05-09 @ 21:26:13
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Tessa

Lena lika bra jo, fylleglömskis =) Arken sitter fast, så det står som tur är kvar tills nästa gång.



2010-05-10 @ 12:28:09
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0