En mojsig dag

Lunch på Nikolaj idag med HELA famlijen, udda såhär tiders. Sen for Chrille på jobb igen och jag o barnen gick till Zeipels. Li handlade lite för egna pengar, bl.a förstora skor "äh, man kan ju sätta bomull vid tårna", tyckte hon då det inte fanns i hennes riktiga storlek. Ikväll backade jag nästan på Jenny o Joel då de kom cyklandes på cykelbanan längs med Ålandsvägen utanför oss. Jag hänvisade dem in, själv åkte jag till Select, för att köpa, mjölkprodukter och öl. Jenny och jag satte oss på trappan bland målburkar o byggrester o drack 2 var i sommarkvällen, ja för det är ju precis vad det har varit idag. Varmt o somrigt. Li o Joel sprang omkring med vattenpistoler o lekte. Så härligt.

Har även fått kontakt med våra nya sommargrannar idag. En glad syskonskara från Upplands Väsby som har grannhuset till sommarstuga. "En sommarstuga mitt i stan" kallar dom det då det varken finns innetoa eller vatten i huset. Coolt tycker jag. De har barn oxå, så Li har varit o hoppat i deras stora studsmatta idag. Då slapp man skaffa en själv då.

Imorron ska jag jobba lite och sen förhoppningsvis på trav. syrran ska rida monté, heja heja. Beroende på väder o barnens hälsotillstånd. Jeff var lite varm ikväll tyckte jag. Snoren rinner sedan länge tillbaka. Men riktigt sjuk har han inte varit. Kanske bara Li och jag drar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0