Chrilles tur

Chrille börja springa på toa inatt med rännskit, sen spydde han imorse, och så har skiteriet fortsatt hela dan. Ät mindre vitpeppar, hehe. Kanske det inte var rotavirus ändå, smittar d? eller så kanske Chrille inte haft det förut. Li har inte haft nåt sånt vad jag minns. Minns en gång då hon varit "magsjuk", hon sket löst några gånger så va d bra me d, då hängde Chrille o jag över toaringen o ropa (det var innan jag hade blitt berättad om vitpepparkornen). Nej nu ska jag inte vara för kaxig här, hoppas Chrille snart är på fötter och att venus gänget i familjen klarar sig från detta skit.

Chrille sov i Lis säng inatt och har tydligen "pruttat" lite för vågat (utan jalingar). För imorse kom Jeff till mig med en bekymrad min, sin första 4 ords mening löd "pappa kacka ner sej", hahaha, jag dööör va roli.

Och inte nog med det. Det var tydligen en stor händelse för Li oxå, först var hon ledsen för att han sov där o "smittade ner hela hennes rum", o att det kommit skit på hennes täcke var verkligen helt overkligt (läs vidrigt) för henne. Idag när jag kom till dagis så sa tanterna "vi ha no hört vad Chrille hållt på med". Haha, joo och det vet Jeff oxå för hans första mening imorse var "pappa kacka ner sig". En av tanterna fnissa "jooo, och i LIS säng".

När jag berättade för Chrille att hans svaga ringmuskel rykte är all over Wäktars, så skaka han på huvet o fnissade "ja inget kan man hålla hemligt här iallafall". Så nu vet ni å det.


Kommentarer
Postat av: Sanne

Herreguud vad roligt man kan ha på andras bekostnad! Jag och min Chrille fick oss ett gott skratt när vi läste om detta.

2010-05-18 @ 21:46:40
Postat av: Jenny

Asgarv! Stackars Chrille, haha!

2010-05-19 @ 05:54:38
Postat av: Anonym

asg



Du e för jäkla skööön!!!

2010-05-19 @ 21:32:40
Postat av: Sofie

Alltså herregud vad jag skrattade (bajs och prutthumor)!! Hahahahaa, du gav mig ett gott skratt!!!! Stackars Chrille bara...

2010-05-19 @ 22:53:34
Postat av: Tessa

Hahaa, yess kiss o bajs humorn växer inte bort den inte.

2010-05-19 @ 22:57:40
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Nämen guuud! Ha ha ha va kul! thanks ;)

2010-05-20 @ 21:40:41
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahahahaaaa alltså ni är inte kloka!!! Men fan vad jag skrattade när jag läste det här inlägget, du gjorde min dag -igen! Tack

2010-05-21 @ 18:08:48
URL: http://melvins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0