Träning

Det har ju varit en låång träningspaus här de senaste månaderna, jag vaknade till verkligheten då jag inte fick på mig mina jeans!!! Men va faaan, har då aldrig varit med om (förutom tiden efter jag fått barn). Panik och ångest har man gått med, men nada inspiration till varken träning eller nån dietform i den här hettan, tills kusin Sandra slog stekpannan i huvet på mig och föreslog en pakt. En pakt där vi kör seriös träning 6 ggr i veckan (3 styrka/3 kondition), lämnar bort så mycket onyttigt vi kan i vår diet.

Pakten sattes igår och jag har valt bort brödet, ½ sockerbit istället för 1 i kaffet. Inga läkerol och pastiller, inga vardagsöl/vin, mer frukt och grönt, nötter, så har det blitt olika sallader till lunch och middag, förutom idag då vi åt på Hesburger hela gänget, då vart det rågfiléburgare (utan lökringar och mindre dressing).

Igår kväll efter att jag varit på jobb så satt jag i köket så ser jag Jenny gå förbi, jag hojtar ut genom fönstret och hon replikar "ska du me o springa?". Satte på mig springskorna fort som fan och hakade på henne och Patrik på löp och provade på utegymmet utanför Baltichallen. Idag har jag träningsvärk i magen och benen är mjölksyriga (underbar känsla!), men ändå begav jag mig iväg på en kort löparrunda på 20 min med Bianco kl 23 ikväll, Bianco, som även hon fått lite rundare form sprang så duktigt så, tungan hängde långa vägar, men hon kämpade och sprang t.o.m om mig då hon hade fått upp farten. Skulle vart gymbesök, men i och med att jobbat hela dagen så gick d bort. 20 grodhopp avslutade jag löparrundan med.

En dag i veckan får man unna sig vad som helst. Har gravt behov efter nåra kalla i den här ljuva kvällsvärmen. Men men, den som väntar på nåt gott. Kommer förmodligen att braka här under högsäsong, med alkoholen menar jag. Men man kan ju träna ändå  =)


Nysprungen. Nu ska kurvorna slipas! Jag var dum som håller händerna över flärret, för det är ju d som jag ska jobba med, och de där bulliga låren, grr. Magen ser rutig ut här...


...men såhär bullig är den egentligen. Svullen o jäklig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0