Glomde ju beratta

Vi har ju alla varit friska hela vagen men en natt borjade Chrille ma illa och var upp och spydde. Jaha, maten tankte man ju forst da. Men i och med att han varken fick ranna eller spydde na mer sa borjade man ju fundera vad det var, han lag i sangen en hel dag och var totalt slut med stegring och kraftlos.

Borjade hava i honom vatskeersattning DeChamp, pulver som man blandar med vatten. Han drack och drack men pisset bestod sig typ brunt i 2 dygn och forst andra dygnet ville han ata. Men ingen skitranna. Diagnos: uttorkad, vatskebrist.

Han hade borjat dagen med att fara till gymet o trana. Sen at han en sallad till lunch och ETT GLAS vatten. Sen borjade han dricka ol o andra goda drycker pa beachen och fortsatte sa hela dagen, inte en droppe vatten, men han vart heller inte "sten". Sa kroppen sa ifran och han kraktes en gang, sen var det bara att pumpa i han dechamp o vatten. Det ar sa javla latt att glomma bort att dricka vatten om man dricker kalla alkoholhaltiga drycker. Farligt farligt. Naja iallafall, sa funka hemapoteket bra, ingen annan doktor an Tessa behovdes.

For ovrigt sa rinner snoren pa barnen ena dag, for att andra dagen vara borta, lite hosta nan gang men inte sjuk. Sjalvaste krutfamiljen de har. Nu nar jag skrivit de har sa far jag val smaka...

Bilderna ja...kanske sen nar Li somnat...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0