6 december

Idag har det varit smetat med gäng på Familia. Ensam 10.00-16.00 gick hyvens. Men man stod där som en maskin mellan 12-15 o paketerade både presenter och julklappar. Tiden rusade iväg kvickt som fään. Plötsligt var det stängningsdax. Sista timmen var lugn, då var Marie Larson in och pratade lite. D va jättekul att få en pratstund, då vi träffas så sällan. Hon och Fredrik ska snart få bebis! Roolit!

Sen vart det lite småstädning i butiken innan jag släckte o gick hem. Hemma innehöll huset 6 bonuspersoner med massa pizza MUMS, kunde inte komma lägrigare hem, hungrig som fan. Kära svägis med familj var på besök + grannflickorna Linn & Tindra, fullt ös, mina trumhinnor fick stryk -igen. Det ekar ju så förbaskat i det här huset så jag tror mina öron tagit skada. Det tar lixom ont i trumhinnan när det blir för ljusa toner. Li pratar högt, skarpt och diskant för att hon själv hör som ett arsul, jag får skråål i öronen. Jobbit. Vete fan vad det är med hennes öron asså. Måst få upp lite mer ljuddämpande things på väggarna, bara man sku veta vad man vill ha... eller kanske man bara sku klistra upp lite tomma äggkartonger i taket?

Nu har jag nån stor ömmande muskelknut i ryggen, så jag ska sätta mig en stund med massagekudden, TUC kex salt & pepper med brie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0