Hemhjälp

Dagens moderna tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner säger ju till när de är klara. Och det kan vara riktigt stressframkallande och irriterande. Här kan d pipa 3 olika maskiner samtidigt om det riktigt vill sig, o dom piper länge, så man riktigt bara MÅST gå upp o stänga av dom för man står inte ut.


Li brukar fösa över tvätten i torktumlaren och ställa in rätt program och sen på ON. Jeff är också en av de som tycker att det är roligt att stänga av pipet. Han har tagit efter storasyster och stänger inte bara av tvättmaskin, han flyttar tvätten till tumlarn, fyller maskin med ny tvätt (har jag tur så tar han den lådan som är färdrigt färgsorterad), ropar "mamma, den lila?". Då måste man lyfta på röven o raska sig till tvättstugan. Där står han frågande och är påväg att öppna Ariel Color flaskan med lila kork, "den? Lila?". Japp rätt, när det är ihällt så ska den den blåa fram, sköljmedlet. Sen skruvar man åt alla håll på ratten så siffrorna far som i countdown o på alla knappar som får det att pipa. Innan han slutligen trycker på ON. Då snurrar redan torktumlaren på för fulla muggar, på fel program. Härligt med hemhjälp.


Kommentarer
Postat av: Andréa

Hoppas det där intresset håller i sig! Aron gillar också att tvätta kläder... Man kan ju bli lite nervös ibland när man upptäcker att temperaturen står på 90 grader....

2010-08-18 @ 21:02:17
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

Fy fan va bra. Hur mycket tar du för skolningen. skickar dit gänget tvärt. . . och Skogstrollet, förståss. :)

2010-08-18 @ 21:51:20
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Tessa

Hahaha, ja av 90 grader blir d förhoppningsvis ju rent iallafall, och det som krymps så blir ett varmt plagg till någon modell mindre.



Lotta du kan skicka hit hela drösen, så kan Jeff lära Chrille sig samtidigt :)

2010-08-19 @ 08:49:59
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0