Gourmet bjudning

Jag har lyckat att fått spendera 2 kvällar med en gourmand! Det är Victoria jag pratar om. Hon som jag tappat kontakten med de senaste åren. Lis gummor. Hon tycker om att laga god mat. För 2 veckor sedan ringde hon och erbjöd sig åka o handla ingredienser till vinkokta musslor, och sedan även tillreda dem. VEM tackar nej till det. INTE jag iallafall. Det var riktigt smaskens. Äntligen fick vi träffas o tjattra igen!

Och eftersom det var så jävla trevligt så bjöd jag in henne i helgen igen för att laga SUSHI! Jag bjöd även in en assistent, Annica alias Strumpan. Så i lördags så fick man sushi serverat på sitt bord. 70-80 bitar vart det och vi vart proppmätta. Men en halv tallrik åkte in i kylen för att plockas fram vid midnatt och mumsa lite till. MUMSFILIBABBA!


Åååå, va e d här för smarrigt.


Såhär blir man då man tillreder sushi. Victoria o Annica me nå starka, goda melondrinkar.


Även jag fick smaka på den där starka mixade melonen.

Vi vart sugna på att titta i gamla fotoalbum. Så jag gick till Espen och rotade i lagret där, men inga album hittade jag, men 2 lådor med kläder i storlek 92-104 hittade jag. Hoppsan-sa. Ni ser hela eländet i bakgrunden, även spjälsängen som vi vill ha bort.

Hittade albumen i garderoben här och höll ju på att DÖ. Hahahah, asså herregud hur man sett ut och hur man hållit på. Så har ni tråkigt nån dag, dra fram 10 år gamla album, det är rooolit! Victoria, vad tänker du tillreda härnäst?!

(Nån som vill köpa/ha en helt vanlig spjälsäng i körsbär som man kan ta bort 2 spjälor på då barnet börjat klättra över, så kan barnet själv gå i och ur utan risk för att falla. Har varit jättebra, iallafall för våra klättrare. Så har vi kunnat använda sängen längre istället.. Li hade den tills hon var 3, jättebra då man bor litet o inte vill skaffa växasäng direkt)


Kommentarer
Postat av: Victoria

Hahaha, jag tycker att jag är så fotogenisk på bilden hahaha!

Härnäst så tror jag att vi ska äta något rått! Carpaccio? Råbiff? Det har iallafall varit två härlgia kvällar på Casa Helsing Linde! :-D

2010-08-04 @ 12:58:44
Postat av: Anonym

Åh sushi! Hur fick ni till riset?? H/ en som lääänge funderat på att laga egen sushi :)

2010-08-04 @ 15:56:24
Postat av: Tessa

Victoria, riset?



Haha, ja jättefin bild på dej Vickimoa!

2010-08-04 @ 17:04:53
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Och japp, carpaccio blir d nästa gång, I LOVE!

2010-08-04 @ 17:05:33
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Victoria

Riset blir nog bra bara man inte stressar det och kokar i lugn takt, drar det av plattan och häller i vinäger+socker, rör runt ordentligt och sen låter det stå ytterligare ca 10min.

2010-08-05 @ 22:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0