Söndag med sol

Igår kväll kom Dannströmskan över med en flarra rötjut. Trevligt. Ännu trevligare var det att huset var helt tomt på folk förutom oss. Första gången tror jag som jag sover ensam hemma. Chrille och Jeff tog en bastu och poolkväll på Cikada och sov över där (Cikada e ju Chrilles andra hem, inge märkvärdigt att sova där), Li ville sova hos mamma o pappa. Sååå...tur att jag skulle på jobb dagen efter. Vi drack upp flarran och så öppna vi en till. Sen var Camilla klok och drog själv, skulle hon bara sagt "men kom mee dåå" så sku ja tagit på mej jackan och hakat på krog. Men klok som hon var så sa hon "det är sent, jag drar sjläv". Ändå ha jag mått lite konstigt idag.

Jobbade 10-17, gu va kul d va, slutförde ett projekt. Vi har fått bollställningar dit så bollarna ligger på rännor, så fint! Man blir lixom sugen på att köpa bollar! Sen hem o lekte med såpbubblesvärd med Jeff innan vi åkte o hämtade Li.




Li hade arbetat på gården idag hos mommo o moffa. Tjänade ihop en slant så hon måsta gå till Rökkas o växla en tia så hon kunde ta sin lön. Haha, hon e så duktig. Hon brukar gå dit o köpa korv me brö själv oxå, står i kö där bland alla vuxna. Jag håller på o övar på flätor, fiskbensflätan börjar bli resonlig att göra nu, förut tog d ju en kvart o göra en sån här:
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0