Träningslöst

Nu har jag fått upp ögonen för bullen jag odlat frampå magen. Herregud, med en knappt handfull träningar på år 2010, lite för mycket alkohol och en massa andra godsaker så blir d så. Och jävlar vad jag tycker det känns äckligt. Byxorna är spända, jag har bara vågat snegla på de där tajtaste jag har som ligger där i garderoben och samlar damm. Sedan jag kom hem från Thailand har jag bara använt de där "största" av mina byxor, jag har inte velat face the fact. Men nu när man har monstermens och svullen mage så är det mer uppenbart. Man har gått upp i vikt helt enkelt, fan d där sved att skriva. Kanske det går rykten om att jag e gravid?

Men faktum är att jag har antingen:
1. jobbat
2. varit sjuk, har ju fortfarande sån satans hosta som vägra släppa. Får maxpuls bara av att stiga upp ur sängen.
3. inte haft inspiration till att träna.


Jag som älskar att träna. Muay Thai, MMA, bodycombat, zumba, boxersize, pump/push ja det finns ju hur många alternativ av roliga träningar som helst. Men nu är Chrille så jävla neg. till huset igen och gör INGENTING här hemma. Vilket betyder att JAG gör ALLT, allt fan. Ja ni ser ju, jag borrar sönder väggar och sågar i parketten. Det känns förjävligt på samma gång som jag njuter av att få det gjort och blir sedan nöjd. Men jag STÖR mig på att han bara kan släppa sådär "jag har ingen inspiration". Nähä, han ska nog fan få se på inspirationslös träning när hans sambo växer sig till 70 kilo, vad säger han då!? "Du tänker väl inte sluta träna", klämde han ur sig häromdagen, orolig? Det är kanske den vägen man måste ta. Fläska till sig så han får upp ögonen.

Jag har dessutom blivit hypokondrisk och tror jag kan ha en massa olika sorters cancer (bröst- skelett- och eventuellt mag- och äggstockscancer om det då inte är tarm- och ärrbråck i magen. Asså dax att söka vård eller? Ska ringa farbror doktorn nån dag och kolla upp min konstiga mage. Usch vad jag har i nerverna nu. Skönt att ha fått jobba hela dan, mindre skönt att komma hem vid läggdax med ofärdiga, trötta barn.

Imorgon ska jag iallafall unna mig en lång frisörtid. Vet ni, jag tror jag ska bli lite ljusare i huvet...får se! Pannlugg eller inte pannlugg? Ljusa guldslingor, på eller av? Hjälp mej!


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

Gubbar, jag säger bara det. Gubbar!

2010-04-06 @ 22:09:07
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Tessa

J*vla gubbar kan man å säga mellan varven.

2010-04-06 @ 23:10:35
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Ja, du är nog duktig du!! Själv rör jag inte ett finger här "hemma" (om man nog kan kalla det ett hem, ett satans hål i en vägg är vad det är!!) och tränar som en dåre. Ska jag int ha ett vettigt hem, ska jag åtminstone va snygg! ;)

2010-04-07 @ 07:15:29
Postat av: Tessa

Bra Jenny, jag förfaller och jobbar på hemmet. Hahaha, garv satans hål i en vägg, jag dööör, du har jättemysit ju.

2010-04-07 @ 11:44:17
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Hallo Tessa , skäll inte på min bror , morr, han kör ju ganska många timmars jobbpass här på Cika redan mer än fulltid o hur inspirerad är man då till hemmet när man jobbar massor...inte jag iallafall o inte Chrille, generna du vet...

2010-04-07 @ 14:11:27
Postat av: Camilla

Och Tessa du är inte tjock!!! vad är jag då om du kallar dig till tjock.... jag sumo fet tjock, sånt vill jag inte veta av (bestämt)!

Du ser friskare ut nu än när du drog till Thailand för då gick ju rykten om du hade anorexia typ, bara så du vet tycker jag om dig hur du än ser ut =)

2010-04-07 @ 14:15:53
Postat av: Tessa

ANOREXIARYKTEN, hahaha, jag döööör. Jo jag skäller på din bror ibland Camilla, jag vet att han jobbar mycket, han e så duktig. Hoppas han tycker det är värt det sen när barnen är stora och barnen snackar om vad de minns från barndomen "pappa jobba hela tiden" och mamma var arg och trött, kul, skitkul. När det gäller privatlivet tänker han inte längre än näsan är lång.



Jag är tjockare om man jämför med hur jag var tidigare, man ska inte jämföra med andra. Och du sumo fet tjock, haha ge dej nu, då har ju du anorexia om man jämför med för 5 år sen =

2010-04-07 @ 14:43:58
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0