Träning

Då har man utövat årets tredje thaiträning. Det är ju bara att konstatera att det är så jävla kul, men jag kan även konstatera att fy inåt helvete va rostig man e när man inte tränar regelbundet, suger bussit. Och kondisen ligger nog o flyter i Andaman havet nånstans, för jag höll ju på att stärva då jag sparrades mot en kille, som bara höll på "kom igen då, du slår ju som en kärring, slå då, sparka då!" och lät mig slå o sparka på han bara, jag fick lungemfysem på plats, vart så jävla slut o pulsen ticka på 195. Och Denise fick in en riktig höger på mig så jag måsta sätta mig ner, såg stjäärnor, det var den värsta smällen jag någonsin fått. Ho ho. Förstår mig inte på de där som tävlar i sånt där, aj! Hoppas jag kommer igång med all träning igen nu.

Va på bodycombat igår oxå, och det är ju så jäävla rolit de å. Min rygg e ju kaputt igen nu när man inte tränat den på några månader, jag är så dum som låter den förfalla när det enda som krävs är mag och ryggövningar typ 20 minuter 3-4 ggr i veckan, ifall jag inte kommer mig iväg på nåt annat. Men jag saknar tyvärr självdisciplin när de gäller hemmaträning. Den som är nyfiken och vill se ett skiitcoolt combattrack klicka här.

Zumba fitness är ju å en jättebra och rolig träningsform som är helt annorlunda än thai o combat. Och Avancia kör många pass i veckan, så man har bara att välja och vraka. Tror zumban kan va bra för min rygg o mage.

Det finns ju många fördelar med träning, men för mig är det även mycket nackdelar:
-det passar inte alltid för Chrille, som jobbar mycket obekväma arbetstider.
-det avbryter hela kvällen ifall man skulle vilja göra ngt annat, ett pass som börjar kl 18 så hinner man inte göra ngt innan, och efteråt så är det ju nästan läggdags för barnen så då börjar man ju knappast packa sig iväg nånstans. Brukar bli bortbjudna på middag lite nu och då till nära och kära  =)  då blir träningen snabbt inpå.
-stresssss, jag har insett att jag kan bli stressad av att veta att man har nåt att passa tiden till. Därför har jag nu börjat med att jag inte bokar förräns en par timmar innan, så jag känner att jag kan/orkar/vill fara.
-i och med att både Chrille och jag tränar så växlar vi ju av varandra i dörren, familjesammanhållningen blir NOLL.

Jaja, ska försöka träna bort magkorven nu bara och lite lårflärr så jag kommer i mina jeans till sommaren. Nu kommer nån o hämtar skåpet  =)


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

Bra att du räknar upp fördelarna :) med att slafa hemma på soffan. Fortsätter väl då... :)

2010-04-13 @ 22:02:32
URL: http://www.trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Annica nöjd skåpägare

Haha skåpet blir kvar i bilen tills i morrn då det är en aning ljusare ute.Tur att man har stor bil ibland. Ska lägga fötter på det så jag får upp det lite i höjd också.

Med dessa mått blir det riktigt bra bara jag får såga bort en fastspikad gammal spalje av nåt slag som är ivägen där skåpet ska stå.

Det blir nog bra när det nu blir klart :-)

Glad över tipset jag fick att kolla in här efter ett skåp i gammal stil som jag var ut efter

2010-04-13 @ 22:02:43
Postat av: Tessa

Annica for du snabbt som fan på datan direkt då du kom hem? Haha, härligt att höra att du är nöjd över det dammiga stackars skåpet. Lycka till!



Fördelar skrev jag ju inge om Lotta =)

2010-04-13 @ 22:12:31
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Annica

Bor inte så långt bort o din sida var fortfarande uppe :-D..Och uppade lite o såg att tjahapp hon var snabb o skriva om att nu var vi just hos dig o hämta skåpet. Hehe lika snabb jag och nattuggla också. Suger lite i tarmen att ta in skåpet trots allt nu i garaget

2010-04-13 @ 23:07:33
Postat av: Tessa

Annica kom ihåg att adda sidan som favoriter =) hehe, jag e ju sån där som börjar med garageprojekt vid midnatt jag =)

2010-04-13 @ 23:10:49
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Dessa nackdelar är ju ganska allmänna som gör att (vi) många hoppar över alltför ofta träning, vilket sen är relativt vad som är ofta =)typ =)

2010-04-14 @ 07:43:22
Postat av: Tessa

Hehe. Ja man borde ju prioritera träning/aktivitet några gånger i veckan för sitt eget välbefinnande. Men det passar ju inte in i mångas vardag tyvärr.

2010-04-14 @ 10:28:17
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0