Denna torsdag

Inatt har Li fått sova på Cikada med Chrille. Han förde henne imorse och jag behövde inte stiga ur sängen pga att hon skulle till dagis. Däremot måsta jag upp 100 gånger för att hjälpa jag-är-pigg-klockan-halv-åtta-Jeff, som inte hade film att titta på. Han brukar alltid se en film om mornarna när han stiger upp, det kan han sätta på själv så man slipper ofta stiga upp, om han inte ska byta film förstås, men denna morgon så var inte den bärbara DVD spelaren på sin plats, nej den hade Li tagit med sig. Morr, det gjorde min "sovmorgon" till en icke sovmorgon då Jeff skulle ha hjälp med en massa saker då han inte kunde morna sig med en film. Om det inte införskaffas en vettig TV till eller DVD spelare till det här hushållet snart så skaffar JAG en. Och då blir det en sån som inte Chrille vill ha, o då blir d väl liv. Ska man orka bry sig?

När Jeff och jag hade ätit brunch så fixade vi parkväskan färdig och drog via Bettans med lite stuff. Har bord där nu. Sen dumpade jag av killen och for på jobb. Idag har det kommit en stor leverans med Lego till Dillen ifall någon är intresserad av d. Skitakul på jobb och tiden går så fort överallt. Vart tar den vägen?! Hem via Minimarket efter mjölk o fil, slank även ner välling, hotrod dipp, risifrutti, fil, grynost o en massa annat i korgen.

När jag kom hem åt jag lite kvällmål med lurjusarna. Lade Jeff i sängen o viskade åt Li så inte Jeff skulle höra  "ska DU OCH JAG bada badkar? Och ha spa?". Hon fick tårar i ögonen o hoppa o kramade mig av lycka. Sen masserade vi varandras hårbotten med schampoo och balsamerade, satte ansiktsmasker och skrubbade  kropparna. "Oj oj dom e nog mjuka o hängiga dom här tissorna", sa hon o sku hålla på o skrubba dom nå extra mycke. "kommer jag att få sådär sen när jag blir stor? Asså tänk, från såhär och till sådär" Sa hon o pekade på sig och mig. Sen fick hon naglarna lackade och ansikts- och huvudmassage tills hon nästan somnade. Sen var klockan tio och marsch i säng.

"Kommer du o sova du me snart va?" frågade hon önskande.
"Nejdu gumman, nu ska jag dammsuga o tvätta golv", svarade jag.
"Ojdå, herregud. "



Lycklig

Förväntansfull...................avslappnad

Och så hon där med hängtissorna


Sen gjorde jag det, dammsög o torkade alla golv (slarvigt), tills klockan var halv tolv. Sen byggde jag ihop en lyx-tågbana till Jeff så han å har nåt att lipa över av lycka imorron då han vaknar. Nu fick jag öppna datan som belöning, måsta smaka lite på Hot Rodsen oxå att de var bra, d var dom. Nu är det gonatt för imorron ska jag på jobb, på Zko och vi stänger hör och häpna klockan åtta!! Det kommer inte att vara en käft där efter klockan fem-sex, för folk far väl på majbrasa o sitt. Int strosar man väl på stan på Valborg heller?


Han älskar att sätta igång det batteridrivna loket och se tågen köra.


Kommentarer
Postat av: sandra

sillishängisar e åxå en riktig höjdare:))

2010-04-30 @ 11:52:43
Postat av: Tessa

Hahahahaaah!!! Topless i sommar

2010-04-30 @ 20:41:59
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Linda

Ha,ha! Hon är för skön. Barn kan verkligen få en att känna sig vackrast i världen... =)

2010-05-01 @ 21:20:06
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0