Mera grejer anländer

Idag kom STIRPE skjutdörrarna o våra 3 garderober.


Såna här dragdörrar ska det finnas i båda barnrummen. Fortfarande inpackade. Den garderoben vi ska ha i hallen har fet aluminium ram med gråa speglar. Tror d blir perfekt faktiskt. Återstår att se då de kommer på plats.


Nu är allt golv lagt. Golvlistdax! Ekparkett plank har vi i 8,5 mm så de d bara o riva ut o elda upp, o lägga in nytt då det blitt för fult. Snyggare när allt är i ett plank tycker jag, istället för 2- eller 3-stavigt.

Checklista:
-Kyl/frys, fläkt, micro, ugn, kyllåda, diskmaskin
-Garderober
-Grovköksinredning
-Badrumsinredning, lilla badrummet
-Badrumsinredning, stora badrummet
-Grovförvaringsinredning till vår skrubb
-Tvättmaskin o tumlare, inte ens beställt, hopps!
-Handdukstorkar
-Köket
-Köksbänkskivan


Kommentarer
Postat av: Anna

Är det klickgolv eller? Vi har behållit nu orginalträgolvet i hallen men har funderat på klickgolv när de framåtrusande ligisterna i hemmet lugnat sig med bobbycar osv^^

Jo, det är nog rätt att låta han igen va utan blöja men förargligt om han går kall o våt i timmar kanske om ingen ser efter. Nå kanske det var en tillfällighet då det var första dagen o småstressigt med allt nytt igår.

2009-09-02 @ 08:12:40
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Anna

Aha bra att veta vart man kan hitta billigare klick sedan då ;-)

Jo, jag bloggade precis om det. Idag har det gått bra men han var inte nödig alls faktiskt, inte ens med mig ^^. De hade frågat han flera gånger igår men han hade bara sagt nej åt dem, så antagligen har han varit osäker på dom eller bara annars bändig precis som han är med mig ibland ^^.

2009-09-02 @ 20:46:09
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0