Kökskakel

Kökskaklet har anlänt med homedelivery. Det bara stod där, innanför dörren. Tack Tuija! Det blir dessa, som jag tyvärr inte vet måttet på, men kanske 10x30 cm? Mellangrå fog till det och helt raka jämte varandra ska de ligga. Men köket o bänkskivan ska komma först...



Ådi o Kempa var i huset och drog finishen med mjukfog i stora badrummet idag. Så bara de plockat bort sina saker därifrån, ska d väl påtas dit fönstersmygar o foderbräden av våra proffsiga byggubbar. Sen så ska vi ju sätta upp inredningen (som har kommit men är kvar hos VVS Eriksson, väntar på hemleverans). Så nästa vecka händer d grejer. Då ska alla golvlister på plats, badrumsinredningen ska hängas upp i båda badrummen, IKEA-besök blir det, då ska d inhandlas inredning till vår skrubb.

Skulle behöva nåt sånt här som sittplats i hallen:
 
Inte med spegelvägg, släta väggar, men en hörnmodell, med förvaring under. Har någon tips? Hemmabygge eller köpt, allt av intresse!

Fhaan, d gick åt helvete med min "gå o sova klockan elva ikväll". Men NU tar jag gonatt!


Kommentarer
Postat av: Camilla

En sån där hörna har ju jag också haft i baktankarna så jag läser med spänning o kanske influeras med ny tändning =)

2009-09-03 @ 07:46:42
Postat av: Petra

IKEA har ju Lackhyllorna i bara en "våning" som man kan ha som bänkar och ha korgar i... En sån svart har vi i hallen som bänk. Billigt och bra! Bara ett tips!

2009-09-03 @ 18:45:56
Postat av: Petra

Äh, det var inte Lack, det var Expedit...



PE189131S3.jpg" rel="nofollow">http://www.ikea.com/PIAimages/72880PE189131S3.jpg

2009-09-03 @ 18:53:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0