Hus

Idag fick jag ihop en timmes arb. på huset. Latex:ade lite golv- och taklister. Elektrikern är där o sätter in armaturer o spotar. 2 av byggkillarna var på plats idag, och vår allt-i-allo Costa, som egentligen skulle ha varit utomhus o målat på Cikada, men d kom tydligen nå regn imorse (medans jag sov) så han hamnade på huset istället. Inte mej emot. Om man ska börja flytta nästa helg så behövs det nog alla minutrar man kan få tag på nu. Nu har jag fått för mig att det borde målas vinrött en gång till...hmm...men å anda sidan så är det ju "meningen" att vi ska fixa det pånytt om ett par år då huset slutat spricka och satt sig ordentligt. Vilket knappast blir av. Därför borde man måla nu. Å andra sidan så kan man ju måla om kvällarna då barnen lagt sig då vi flyttat in. Vi har ju ändå int nå möbler som kommer att stå ivägen. 8 veckors lev.tid på soffan. Så vår gamla soffa blir nere sålänge = TOMT uppe  =)  Tv-apparaterna vi ska ha ska vi vänta på tills efter nyår, för då kommer det med nå datagrejs i som Chrille sku ha.

Alla vitvaror kom idag. Köket sätts på plats. Jag TROR att vi har fått fel färg på köksluckorna. Nog gråa, men mycket ljusa. Ska se när allt är uppe. Suck suck suck. Det enda som inte har kommit nu är bänkskivan från Ballingslöv, 5 veckors lev. tid och det var IDAG. Så hoppas nästa vecka då.



Ett år sen.


Kommentarer
Postat av: Anna

Är det inte hemskt mycket trafin så där nära vägen? Fast jag bor ute vid landet, nära Getavägen sedan många åt så lär jag mig aldrig vid bilarna på morgonarna då de skall iväg på jobb, börjar vid 6 och stör mig sååå. Och då har jag bott i rondellen kan man säga också (vid dalgränd) men då blev man van. Måste blivit ljudkänslig med åren o barnens ankomst, vill sova då de då de sover på morgonen skratt ^^.

2009-09-26 @ 08:08:54
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Elin

E din luckor från Ballingslöv?

2009-09-26 @ 09:03:27
Postat av: Tessa

Anna. Vi har specialfönster för just ljud. Men visst kommer man säkert att höra trafiken. Men vi bor ju rätt centralt nu med och hör alla motorcyklar och trimmade mopeder runt hörnet.



Luckorna är från Kristina Kök men bänkskivan är från Ballingslöv.

2009-09-26 @ 09:28:34
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Elin

Vi tog allt från Ballinslöv så får väl snåla igen på typ tvättstugan eller så! Det som ingick va värt 60000sek men efter vi typ dubblat köket och jag bytt ut alla skåp till lådor räcker nog inte ens dubbelt upp. Men supernöjd med mitt kök

2009-09-26 @ 23:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0