Nattningen

O de där LaaLju upprepades otaliga gånger efter läggning idag. Så gulligt så jag inte ens kunde bli arg på han då han sprang ur sängen 30 gånger på en halvtimme. KAN det bero på att han fick kakor o bakelser innan vällingen ikväll? Att det var därför han inte kunde sova förrän kvart i tio?

Bamse e bra. Det ska upprepas "arg, lille skutt, bamse, skalman, bil, båt, aj aj pippi, arg, lille skutt, bamse, skalman, bil båt, aj aj pippi" om och om igen. Det är så roligt då man läser högt för Li och när man bläddrar kan han mitt i en mening utbrista BÅ! (båt) eller JAJJ! (arg)



Ser ni "koppen" i hörnet på Jeff säng. Det är en kyl"kondom" som vi tagit hem från thailand, man trär den på ölburkar eller flaskor för att hålla dem kalla. Jag har bundit fast dess botten i sängen så en sitter fast, och varje kväll fylls den med tuttar. Han har hållit på o gormat efter tutten va natt ett bra tag så jag ruttnade, vart kreativ nån minut och kom på en lösning. Inatt skrek han och tystnade av sig själv direkt. Förmodligen kom han på att han hade ett lager. Jag har varit så utvilad idag och Jeff har varit så glad, men har däremot haft sitt livs första riktiga utbrott:

Plankan-syndromet. Då man kan bära han under ena armen och han ligger ändå spikrak i vågrätt och låter som han tappat ena armen. Han fortsatte hemma i grovköket (på golvet) innan jag fick honom till sans. Vi var nämligen på Esplanads parkerings djupa vattenpöl, den är rätt djup, säkert 10-15 cm med vatten. Och där sprang han igenom fram och tillbaka mååånga gånger. Trots förvarning om den sista så blev d syndrom "plankan". Jaha, då var man där då. 2 år imorgon -välkommen trots.


Kommentarer
Postat av: Cindy

Vilken härlig säng Li har. Kram

2009-11-06 @ 10:47:51
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Jenny

Nååå, nog är de ju sötast när de sover.

Och grattis Jeff!!!!

2009-11-06 @ 17:09:24
Postat av: Tessa

Cindy den där sängens historia är lång. Den hittades i skogen då pappa va o jaga. Sen renoverade jag upp den och så hade mitt gudbarn Joel den några år, sen fick den stå i Hotellkällaren ett tag och nu här. Den ska säljas bara Li får ny. Funkar bra sålänge. Vi ska inte ha kvar våra sekelmöbler. Men jo den är fin, speciell.

2009-11-06 @ 21:39:56
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Kika gärna in och ställ en fråga i min frågestund som jag sedan kommer svara på i ett videoinlägg! :)♥

2009-11-06 @ 22:20:01
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: karråååååå

va söööta! <3

2009-11-06 @ 22:39:46
URL: http://diradiro.blogg.se/
Postat av: sandra

åååh va fin pics!!!

2009-11-07 @ 12:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0