Envisaste ungen i hela världen

Den här herremannen har gått mig lite smått på nerverna ikväll. Lade honom kvart över nio SOM VANLIGT. Det var tyst en stund, men sen satte han igång. Tassade upp glad "heeeej", jag bar honom bestämt till sängen MÅNGA gånger. Time out hamnade han på och sa att han ville gå o tutta, men igen kom han upp 5-6 gånger. Mina nerver gick av så jag tog tutten o vovvo av honom, satte honom på time out tills han bad om att få gå o tutta. Och då fick han gå SJÄLV. Han tassade iväg och tyst blev det och såhär såg det ut då jag skulle titta till honom.



Om det är nåt jag hatar så är det sånt här. När ungarna jävlas o förstör ens dyrbara tid. Dom må få ha sina utbrott om dagarna, det är bagateller, men att jävlas vid läggdax, då blir mamma arg! En timme for åt fanders. Så nu sitter jag o prismärker Bettansvaror i hundranitti! Så ska man väcka dom båda två imorgon igen (för FJÄRDE morgonen på raken). Diggar inte att behöva väcka dem, då har de inte sovit tillräkligt. Borde väcka dem kl 8 så är de nog trötta vid 21. Nej nu fortsätta prismärka.


Kommentarer
Postat av: Annica

Hej Tessa!

Detta "time out" vad är det för ngt du kör? Ngn plats kanske som dom får sitta och lugna ner sig på, eller? Låter nämligen lite intressant.. kasnke borde införskaffas med vår unge man också ;-)

Jättefint ser ni ut att ha det hos er nu!!

2009-11-12 @ 17:10:16
URL: http://fameliasson.blogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

Du är otrolig, inte en endaste unge har någonsin suttit kvar om jag har timeoutat gänget. :)



Kanske du skulle börja med Nannyakuten på Åland :).. och som tillägg i yrket .. bloggerska.. checka in E24 kvinna.. hur många som fått jobb genom att blogga. Fantastiskt!

2009-11-12 @ 22:35:22
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Tessa

Det måste vara envisheten. Jag kan bara inte låta ett barn "vinna". Det spelar ingen roll hur trött jag är, jag låter det inte ske, men jag blir ju arg också, och det är ju inte kul d heller. Men funkar tydligen. Jag gillar ju utmaningar, kanske därför jag fått så envisa barn oxå, så inte livet blir för tråkigt o händelsefattigt, hä hä.



Haha, nannyakuten Åland, med mina nerver hohooo =) bloggerska e ja ju redan, gratis förstås ;)

2009-11-13 @ 20:44:11
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0