Chrille kom hem!

Nu vill jag inte vara gräsänka längre. Jag är trött på trotsande, envisa ungar. Idag tog det EN TIMME för båda att somna. Li höll sig lyckligtvis tyst i sängen sin tills hon kom tassandes efter en timme o berättade att hon inte kunde sova. Jeff gjorde repris på i förrgår och kom upp stup i minuten. Jag fattar inte - VARFÖR!? Inget sött att äta ikväll, så blodsockret var på bra nivå, lugnt och skönt har vi haft det. Jeff fick inte ens sova sin fulla timme idag, utan jag väckte honom efter 45 minuter efter parken, just för kvällens skull. Minns att Li ofta sov till fem taget då hon sov efter parken, och ÄNDÅ somnade hon kl. nio. Jeff sover mindre per dygn än vad Li gör. Mr don´t-need-sleep. Li går och lägger sig först, kl. 20.45-21.00. Sedan sover hon 12 timmar. Jeff lägger sig kvart över nio, somnar inte förrän halv tio TIDIGAST. Sen vaknar han först av alla vid halv nio. Och sover max 1 timme på dagen. Duracell, säger jag bara.

Vad döljer sig bakom den här dörren mån tro...


Jo en envis liten rackare på time-out.

Och den där minen kunde man motstå i sin arga hetta. Titta inte bakom Jeff sen, duktigt bra förvaringsutrymme  =)


Det är nog i det här läget, som de sinnesjuka som tappar sitt försånd dorvar till sina barn, kastar ner dem för trappor, bryter armar på dem -USCH, tur att man har liiite längre nerver än dem. Men ändå tycker jag att Chrille ska komma hem NU. Vi saknar han massor. Vi får berga oss 1½ dygn till...funderar på om jag skulle behöva åka på lite manikyr nu efter allt handdiskande i 2 veckor. O massage behöver jag nog oxå... mjukolen.ax


Jag tittar mig inte ofta i spegeln, morgon och kväll på sin höjd. Såg ögat ikväll, faktiskt snyggt. Bedrövlig ser man ut, jag tror jag behöver en ansiktsbehandling oxå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0