Fika i blivande köket

Efter att jag lämnat Li på dagis, varit hem och röjt undan alla kläder som låg utspridda över vardagsrumsgolvet, promenixade vi till Svarta Katten och lunchade med Susanna. Bianco satt snällt utanför och väntade. Så snällt så man nästan glömmer bort henne, gumman.

Håll i er nu, för Jeff satt i hela 45 minuter, även om han upprepade sig tädi många många gånger och skruvade på sig. Men satt ner gjorde han minsann. Han förvånade mig igen lite senare under dagen. Efter att han sovit MAX en timme så fick han vara med inne på bygget. Chrille var till Minimarket och köpte glass, trip och bullar. Han satt säkert en kvart på den där boxen. En hel kvart, icke fastspänd, kunde klättra ner när somhelst. Men fika, d e gott d tydligen.




Skön stil.

Däremot var han inte lika förtjust i att sitta still ikväll på familjemiddagen som dagiset ordnat. Nej han skulle minsann ut o rutscha, gunga o springa. Var så god. Familjemiddagen åts i etapper, jag och Li först, Chrille sen (Jeff int alls) men mätta blev vi.

Inte heller på Mattssons i Godby ville han sitta still. Tädi utropades 2 minuter efter att jag satt honom i kundvagnen. Tur att Chrille va med så de gick ut o mekade på alla bilars bromsar medans jag och Li köpte milkshake och handlade vidare med resten av gänget (svägis o co).

Tydligen har han begränsat med tid för att sitta still per dag. Han hade redan tagit ut den tiden.

***

Kommentarer
Postat av: Mita

Gulle, är TÄDI mest hela tiden verkar det som....

2009-05-19 @ 22:36:56
Postat av: Tessa

Japp JÄTTE tädi kan jag säga.

2009-05-20 @ 09:23:47
Postat av: Camilla

Men han är ju för go stora killen!

Fast det är nog bra att han också får öva sig lite till på lite kuperad terräng, kanske han ska med på utflykt till Ramsholem ender dagen =)

2009-05-20 @ 09:27:49
Postat av: Tessa

Ja stackars asfaltsbarn säger jag, haha. Han vill med.

2009-05-20 @ 17:24:46
Postat av: LenaL

Gulle, vad söt han är. Och han bara växer så det knakar!

Jag ser att jag har missat en hel del av din blogg. Har ju knappt läst på en månad. Hur ska jag hinna ta igen mig!? Lite i taget bara..



Kramis!

2009-05-22 @ 08:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0