Komplimanger

Jag är så dålig på att ge komplimanger. Jag tänker lixom inte på det. Jag är i min egen lilla värld och vissa dagar skulle jag inte ens se ifall det satt en fluga på näsan på den jag pratar med. Går någon upp eller ner 10 kg så har jag lite svårt att se det. Jag har lagt märke till att Andréa nästan alltid kommenterar nåt supergulligt på Sandras o min blogg. Så gó. Jag önskar jag vore bättre på att ge komplimanger då jag vet hur jag själv blir bara för att någon säger att jag har glansigt hår, eller fina armar. Man vill lixom gå till spegeln och se om det är sant.

Komplimang nr. 1  Igår på combaten så sade Lina att hon tycker jag har så snygga armar. Man vart ju glad och tackade. Även om mina axlar och armar är nåt av de få delar på kroppen som jag verkligen diggar så måsta jag ju titta i spegeln innan jag klev i duschen. Det är ju inte så att man står och speglar sig varje dag och har stenkoll på sin kropp fysiskt (och inte psykiskt heller för den delen). Men faktum e att muskler blir ju faktiskt mer markerade och uppsvällda under ett träningspass, men det dalar ut rätt fort KAN JAG LOVA, tivärr...  =)

Komplimang nr. 2 Idag på jobbet så kom Diana från KappAhl och kommenterade mitt hår. Hon frågade om det bara är sådär glansigt och rakt, eller om jag gjort nåt, om jag plattar det. Va? Platta håret om man int ska på fest. Nej skulle inte tro det. Men jag brukar använda ett serum som jag drar igenom ibland då jag tycker håret är lite frasigt. Iddes inte börja dra storyn om att jag är snål på kroppens eget hårfett och att jag sparar på att tvätta det. Så givetvis måsta jag ju kolla på håret då jag kom hem. Tog ett kort oxå  =)  Det är ju faktiskt rätt slätt (idag). Andra dagar så kan det nog vara hårflottet som gör det glansigt, men då är det lite stripigare.


Hon menade alltså att jag inte hade nå "babyhår" som stod upp däruppe. Jag har tydligen blitt av med dom då, undras när, för jag har heller inte granskat mitt hår det senaste decenniet, däremot tycker jag det börjar bli dax att toppa det igen då det knutar sig lättare än vanligt.

Jag vill krydda inlägget med lite komplimanger till mina stamläsande gamla vänner:
Kusin Sandra: Sjukt skön humor, underbar personlighet
Anne: Ser alltid pigg och fräsch ut, trots 4 timmars sömn, rolig
Svägis Camilla: Ser det positiva i nästan allting. Ställer alltid upp, även om hon egentligen inte skulle kunna. Hon här har ryggrad.
Lina: Trendig 2 barnsmorsa som lagar sjukt god mat, känner sig alltid välkommen i hennes hem.
Anna L-B: Alltid glad och positiv trots livets motgångar. Världens vitaste smile
Kusin Mia: Stark och kramgo, lätt att tycka om
Lena L: Som en nalle i kvinnoförpackning. Otroligt gullig människa
Jenny: Humor på samma snor-nivå, kan skratta mig grön med henne. Otroligt snäll och jordnära, med snygga axlar och armar
UlleC: Smal som en sticka (men stark) trots 3 ungar födda på 4 år.

Sådärja, skulle ju kunna skriva 5 saker till om alla och säkert om flera personer, men nu är klockan kvart över ett och min hjärna har nog gått och lagt sig redan, så det är bäst att jag går och lägger mig brevid den. Säg till ifall just du vill ha en komplimang oxå  =)


Kommentarer
Postat av: anne

Tack va du e gullig:)Men du vet väl att jag tar det som en komplimang när du kallar mig KES oxå ;) Kramar

2009-03-25 @ 07:21:11
Postat av: Eva F

Fint med alla komplimanger. Jag är också svindålig på att berömma och ge komplimanger åt folk i min närhet.

2009-03-25 @ 08:15:43
Postat av: Malin

Jag vill i alla fall ge en komplimang jag också, åt alla er Helsingar som jag känner/pratat med en stund någon gång, ingen nämnd ingen glömd. Ni är alla kramgoa och lätta att tycka om! Även om man bara pratat två minuter känns det som om man känt varandra en evighet. Roliga, ärliga och härliga! Släktdrag?

2009-03-25 @ 09:13:58
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: sandra

Tack darling! jag tänkte när jag läste början av inlägget" var skall detta sluta"? ahaha... men ganska bra tydligen...hahah. Fortsätt i samma veva.. Ja, och du HAR "hyfsade" armar och OK hår..

2009-03-25 @ 09:15:59
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: LenaL

Vad gullig du är! "som en nalle i kvinnoförpackning"...jag börjar fnittra för mig själv.

Jag är också fasligt dålig på att ge komplimanger. Men när dom kommer så menar jag dom verkligen. Sen borde jag lära mig att ta emot komplimanger. Jag viftar alltid bort dem och hummar någonting oförståerligt. Hur svårt är det att säga tack?



Tack tack tack tack! Du är go!

2009-03-25 @ 09:47:44
Postat av: LenaL

Glömde att säga att du är jättesnygg i din nuvarande frilla. Och snygg kropp har du väl alltid haft även om du tränar eller ej. Man kan inte tro att du klämt ur dig två ungar.



Ciao!

2009-03-25 @ 09:51:08
Postat av: Mita

Här kommer en komplimang till....du ser alltid naturligt fräsch ut. Jävligt stark ser du oxå ut, själv ser man ut som att man går av bara nån tittar på mig!!! Inga muskler på denna kropp! Ha ha ha....

2009-03-25 @ 10:44:10
Postat av: Lina

åh, raring. tack. Trendig?? Själv tycker jag att jag går i samma tråkiga kläder år ut och år in och inte så jävligt trendiga sådana, men du är i alla fall alltid välkommen hit på käk. Puss.

2009-03-25 @ 11:24:18
Postat av: Andréa

Nu känner jag mig lite töntig... Ger jag ofta såna komplimanger? smörkärring man e´! Har jag inte ens tänkt på... Jag skriver bara som jag tycker...Sen e jag ju mäkta impad av helsingsbrudarna också =oD Men jag kan nog skriva om jag tycker at någon har pissfula skor också.



Ha de fint!

2009-03-25 @ 13:48:59
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Andréa

Nu känner jag mig lite töntig... Ger jag ofta såna komplimanger? smörkärring man e´! Har jag inte ens tänkt på... Jag skriver bara som jag tycker...Sen e jag ju mäkta impad av helsingsbrudarna också =oD



Att ta komplimanger är däremot svårt. Bussigt generande!



Ha de fint!

2009-03-25 @ 13:51:01
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack va snällt kära svägis!

Blev riktigt varm inombords fast jag direkt tänker, var det där jag? är jag positiv? ställer upp? =)



Fast dessa kommentarer stämmer precis lika bra in på dig med, ditt lilla energiknippe som alltid är på g o med.

2009-03-25 @ 14:51:53
Postat av: Kim

kan hålla med om det sista som camilla skrev.

Du har energi som ett mindre kärnkraftverk när du kör igång =)



Lite längre lugg så påminner du om Chrissie Hynde, sångerskan i the pretenders =)

2009-03-25 @ 16:08:58
Postat av: Anna L-B

Oj tack va fint :-)! Skratt, ja jag är nog en sån där som skulle va positiv även om jag stod i spöregn och väntade på en sen buss tror jag. Det är nog kanske just det att det varit så tuffa motgångar som gör att jag är glad ATT få uppleva regn och försenad buss...Lite patent, en fd kollega som jag inte hade träffat på typ 10 år, såg mig på Mariebad med badmössa o bråte för några veckor sen. Kände inte igen mig förrän jag hade börjat smila och hon såg smilet :-) ! Men jag sällar mig också till komplimangskaran för dig, håller med, kram!

2009-03-25 @ 17:41:11
Postat av: Tessa

Anne - haha, jo KES är ju menad som komplimang, vem vill bli kallad tysta musen som instruktör lixom =)

Malin - ja starka gener om det är som du skriver.

Lena L - tack gulli du e, jag brukar oxå vifta bort komplimanger som om folk bara säger det för att va snälla.

Mita - tack till dej med, kul att höra. För jag vill se stark ut =) Haha, som att du sku gå sönder..jag döör.

Andréa - töntig? Nä var glad att du har sån personlighet som bara spottar ur dig godheter. Det är härligt, du gör ju folk glada! Haha, impad? Den var ny.

Camilla: Bättre svägis finns helt enkelt inte.

Kim: ASGARV. Kärnkraftverk, hahaha, jag pissar ner mig.

Anna: Haha, försenad buss i regn, du är så härlig!



Ja tänka sig att man ska gå igenom livskriser innan man uppskattar hur bra man egentligen har det. Här klagar man på att ena golvsilen i nya huset är några tum felplacerad. BAGATELLER.



Ni är underbara allihop. Tack för att ni är mina vänner!

2009-03-25 @ 18:07:55
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Glömde Lina: Ja du är alltid basic trendy du. O hör sen.

2009-03-25 @ 18:08:54
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sandra

och MIG glömde du!!!

2009-03-25 @ 21:50:01
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Haha på FLIT, nä Sandra du är, och kommer alltid förbli min bonus syster. Vi är gjorda av samma skrot och korn, vi har växt upp tillsammans. Tänk att man bara behöver göra en speciell min för att få den andra att fatta precis vad man menar och sedan brista ut i asgarv så magmusklerna tvinnar sig. Du är stark, snygg men har jävligt känsligt hår. LOVE YOU!

2009-03-25 @ 22:01:18
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Men haha, jag snodde tydligen Mitas komplimang, men DU är stark, dock har du en mkt vek rygg, tydligen riktigt starkt blod.

2009-03-25 @ 22:02:42
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: UlleC

Tack! Alltid kul med komplimanger...Men med din hjälp och peppning vill jag bli starkare!!!

2009-03-26 @ 21:13:40
Postat av: Tessa

Yes Ulle, vi får kämpa på. Det finns en liten KES i dej med.

2009-03-26 @ 21:33:18
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0