Thaibox

Idag var det åter thaiboxträning. Tredje besöket. Då man är duuktigt nybörjare så har man ju inte lärt sig någge rutiner i varken sparring, skydda sig eller slag o sparkar. Så jag fick en box på snoken (som tur var inte så hårt, trots att jag hade en bra motståndare), så går det då man inte skyddar ansiktet asså. Sen så tog jag inte emot rätt då jag fick en benspark, så jag fick sparken i knät, inte skönt. Nu är det en knöl där, men det lägger sig väl snarast. Och övrigt kommer jag att ha en massa blåmärken på smalbenen imorron, tur att det inte är sommar säger jag bara. Och eftersom man är nybörjare deluxe så måst man ju öva hemma. Här är en provtitt:


Yapp, tandskydd har vi fått köpa oss och format idag. Måsta retuschera bort bakgrunden, det ser inte lika coolt ut om det är en massa barnleksaker runt fötterna =)

Kommentarer
Postat av: syster

Men asså va vig du är =)!!!Att stå sådär me benet i 90 graders vinkel bara sådär sku inga jag klara av iallafall =D

2009-03-11 @ 22:56:36
Postat av: Tessa

Meh, sku du juh! D där e inge vigt. Jonas (instruktörn) får upp benet typ rakt upp han. Det handlar mer om balans. Haha, och du är ju lite stel oxå, stretcha stretcha syster!

2009-03-11 @ 22:59:49
Postat av: Camilla

Det ser ascoolt häftigt ut!

Berömmet av systern ska du ju bara tacka o ta emot o inte komma m att instruktörn är vigare... fattas bara annat eller =)

2009-03-12 @ 12:38:53
Postat av: Jane

:D Tyvärr kan jag berätta för dig att knä-knölar tar tid på sig... Tror jag hade min 2 månader, men då var det å andra sidan Jonas oskyddade smalben som hade träffat... ;)

2009-03-12 @ 13:19:29
Postat av: Tessa

Jo Camilla, det ÄR ascoolt skitahäftigt! Och jag ÄR vigare än syrran, hon är ju bussigt stel, haha.



Oh no Jane attans. Men jag kan ju trösta mig att det inte var Jonas då, det känns okej idag, kan böja benet helt utan att d tar ont. Tänkte ev. åka dit en timme på lördag, får se till att inte bli sparkad där igen, så får d läka en vecka iallafall. Men det är väl så man lär sig, att bli träffad lite.

2009-03-12 @ 16:34:31
Postat av: Andréa

Du ser för jäkla cool ut! Häftig sport de där.

2009-03-12 @ 19:19:16
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0