Mera kök

Om man tar IKEA stommar, kan man sedan beställa bara luckorna från t.ex OS-kök? Hur gör man med gångjärnen? Är det bara att specialbeställa? Jag är så tudelad nu, GRÅTT GRÅTT GRÅTT säger jag bara. Blir ju massa extra då man tar från olika leverantörer. Får offerten nästa vecka, får se vad priset ligger på och vad skillnaden mellan IKEA och Kristiina kök blir...satan va svårt d ska vaa! HJÄLP MEJJ.

Nej satan, jag vill ha grått, så är det bara.

Kommentarer
Postat av: Anonym

bra fråga...mina är ju ljusblå =) men dina funderingar låter ju vettiga =)

2009-03-26 @ 22:07:49
Postat av: Eva F

Om de har samma storlek så går det säkert bra men misstänker att de flesta märken skiljer en halv cm bara för att man inte ska kunna göra det och vara tvungen att ta allt från ett ställe.

Har du kollat på kvik? http://www.kvik.com/se-SE/

De skryter ju med att alla ska ha råd med ett häftigt kök. Var in lite snabbt och såg grå luckor, vet dock inte hurdana du är ute efter.

2009-03-27 @ 08:20:16
Postat av: Mikaela

Måste luckorna vara grå? Jag röstar på Ikea Lidingö eller kanske Ikea Duvbo. Har hört olika bud om OS-kök. Någon hade beställt vitlaserade luckor men när de kom gick nyansen mot rosa, inte såå snyggt. Vi har Ikea kök och är överlag nöjda! Det bästa med Ikea är ju just att du inte behöver ha samma luckor i 25 år utan kan kosta på dig att byta någon gång.

2009-03-27 @ 18:29:31
Postat av: Tessa



Mikaela: jag har tydligen hakat upp mig för det här med grått nu =) inge vitt iallafall, för Chrille torkar inget och INTE JAG HELLER. Blir int så snyggt med massa barnhänder som stämplar omkring hela vita köket. Och duvbo har ju skåror, vill ha släta. Vart tydligen plötsligt kräsen.



Eva: kvik har en lucka som jag skulle vilja ha. Vet du om det finns återförsäljare på Åland?



Tack båda!

2009-03-27 @ 21:29:34
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Eva F

Inte vad jag vet. Men det har väl inte IKEA heller ;-) Jag har varit in till dem i Uppsala då vi var mitt uppe i husbygget. Blev inget därifrån då (kikade på badrumsmöbel) så jag vet inte hur det är med kvalitet och så...

2009-03-28 @ 08:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0