Konstnärliga

Sprang på en hel målarbok med mönster i. Li vart överförtjust och har målat i typ en vecka nu. Jag själv sitter ju gärna med henne och gör en egen mandala. Det är så kul med nya bra pennor och färglägga i mönster. Li älskar det även hon. Se så fint vi gjort:



Barn har ju en tendens att måla flera gånger på samma stället, vilket resulterar i att pappret löser upp och korvar sig. Detta tycker Li är lite kul, så hon gör det även på flit och gnuggar med fingrarna, ibland går det hål. Så hon kommer ofta till dagis med färgade fingertoppar och lite ofrivilliga prickar i ansiktet.

Imorgon ska Li bli hämtad av moffa från dagis och sova över hos dem. Hon sken upp som en sol då jag berättade och typ längtade tills hon fick gå o lägga sig ikväll så att det snart skulle bli dagisdax och hämtning av moffa  =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Där är ofta en olik grej mellan tjejer o killar...hur mycket målar grejs har inte funnits för Samuel efter flickorna som älskade all slags bildkonst...men intresse hos honom typ 5% fast jag försökt med killmotiv....



Morfar-Li relationen är ju bara så härlig att läsa o se, man blir så varm av den =) Äkta och ömsesidig !

2009-03-19 @ 08:15:42
Postat av: Jenny

Åh, vad fint! Är det Li som gjort den till vänster och du den till höger?

2009-03-19 @ 08:28:30
Postat av: Tessa

Jo med moffa händer mycket. När hon är hos dom så får hon ju lite som hon vill och 100% uppis på d, "eget" rum med skrivbord, TV och DVD, massor med filmer, pyssel. Liite bortskämd, håller på och förbereder henne för att hon snart får börja dela rummet med Jeff. Hos mina föräldar känner alla sig som hemma, så hemtrevligt och mysiga.







2009-03-19 @ 08:41:33
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Rätt Jenny! Hon har ju övat lite =) så d syns juh

2009-03-19 @ 21:07:11
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: monica

Wowww! dina barn målar Mandala!

Mandalas används för att stimulera barns varseblivning och perception och med detta utveckla deras förmåga att föra sina logiska och matematiska resonemang. Våga titta på: YouTube " mandalas för att lära och vila" Hälsningar från Stockholm

2009-08-15 @ 10:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0