Jeffs sömn

Nu har Jeff sovit kanon i typ 2 veckor. De senaste nätterna har han inte vaknat alls. Dock sover han "bara" från 20.30 till ca 7.30. Denna krabat kräver alltså inte mycket sömn. Till skillnad från sin syster som fortfarande sover 12 timmars nätter. I den där åldern sov Li 13 timmar natt och 2-3 timmar dag. Sjukt mycket. Kanske därifrån hon fått sitt smardohuvve. Jeff lär inte utveckla nå långa nervbanor på den där korta sömnen, men jag är glad så länge den är sammanhängande.

Chrille och jag har delat på nätterna och mornarna, vartannan natt, hade den som inte hade natten, öronproppar då  han kracklade. De mornar det är min tur att stiga upp halvåtta/åtta, så fyller jag bara en flaska med välling, sätter Leffe (med duuktigt tjock nattblöja) i bilstolen (fastspänd så man kan slappna av ordentligt), sätter på en fullt tillbaka spolad VHS kasset i videon (ja herregud, vi har fortfarande en massa videofilmer vi och ingen annan DVD spelare än Lis bärbara) trycker på PLAY och så lägger jag mig på soffan och drar en filt över mig. Där hinner jag morna mig, ibland en hel kasset 45 min eller så tycker han att d räcker (obekvämt i brallan?) efter en halvtimme. Men det är SÅ skönt att inte behöva sprätta upp ur sängen och köra maraton direkt, d e inte min tekopp. Vakna i sakta mak föredrar jag.

Vi är som två stora frågetecken vad det är som spökat med den här lille gossen. Han fick ju "återfall" med spyorna och slängde ur sig några sura  här tills för några veckor sen. Men nu verkar han vara riktigt stabil, han håller på o få fler tänder, men det stör inte hans sömn tack och lov. Hoppas han börjat på ny bana och följer den.


VÅR ÄLSKADE GULLEPRUTT

Kommentarer
Postat av: Andréa

Va skönt att lilleman börjat sova på nätterna! Mer kan man väl inte förvänta sig kanske. Är man morgonpigg så är man. Aron har alltid varit morgonpigg- skiitjobbigt. Nu sover han iallafall oftast till åtta. De måste va skönt att dela på morgnarna iallafall! Jag har haft en eller två sovmorgnar sedan Aron kom till världen...

2009-03-28 @ 07:50:34
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Nej skulle jag bara haft en par sovmorgnar på så "lång" tid så skulle jag bott i nåt annat land nu. Så jag har det jävligt bra. Men nu börjar hotellsäsongen igen, så det gäller att ta av det man laddat då under vintern, sen e man ett vrak i augusti =)

2009-03-28 @ 09:32:53
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Malin

Melvin har på senaste tiden sovit mellan 20 och 6 och så bara en timme dagsömn på det. Då är han några månader yngre än Jeff också.. DET tycker jag är lite. Så mycket som Li sov har han aldrig sovit. Men så länge de är glada och mår bra så. Härligt låter det med Jeffs nätter, det är ni verkligen värda!

2009-03-28 @ 20:47:59
URL: http://melvins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0