Huset

I vanlig ordning så hade jag INTE med mig kameran då jag besökte bygget sist, och inte gången före det heller. Men jag har ju min mobil då. Så jag har en par suddiga bilder att dela med mig från ut- och insidan av kåken:


Dörrarna har kommit upp. Detta är ingången till grovköket.


Entrén och balkongen ovanför.


Här står jag i vardagsrummet då jag tagit bilden. Dörrhålet till vänster är till toaletten på nedre våningen. Dörren till höger in till grovköket. Och huvudentren och hallen rakt fram. Trapphålet ser ni i taket. Trappan kommer alltså att starta på denna sida om toadörren och gå rakt uppåt ovanför där jag stod då jag tog bilden. Det kommer vara låg sluttning på trappan så den är rätt lång.


Här står jag på "samma plats" som tidigare bild fast en våning upp. Rakt fram är givetvis balkongen. Längst bort till höger är vårt sovrum och vänster till toaletten. Två öppningar till på vardera sida finns precis där fotografiet slutar närmast kameran. Trappan kommer rakt upp mot mig här.


Samma våning fast taget från andra hållet.


Lill Helsing som inte fick följa med upp.

Igår lämnade vi en sovande Jeff till svägis så åkte  vi och kikade på badrumsinredning. Samtidigt hamnade vi på att kika på kakel och åkte ut till Gottby matt&tapet där vi på typ 5 minuter hade valt ut vad vi skulle vilja ha. Vi har inte beställt än, men tror det blir småa kvadrater på golvet (ca 10x10 cm kan jag tänka mig) sen stora stående rektanglar i samma mörkgråa färg som golvet. Och halva väggen (ovanhalvan) blir  stora vita matta rektanglar. Kan plåta dom nån gång. Nästa vecka ska vi ha valt badrumsinredning så elektrikern vet var han ska sätta eluttagen i badrummet, hujedamej för att stressbestämma sig för sånt. Och inte kul att åka o kika o planera då man antingen har Jeffen med (han höll på att riva hela Gottby matt&tapet), eller vet att man måste hämta honom snart (svägis skulle gärna ha Leffepeffe, men hon har ju Cikadas hotelltelefon kopplad och hamnar på att samtal rätt ofta. Under hennes samtal skulle Jeffen t.ex hinna göra fjorton kullerbyttor nedför deras betongtrappa eller sätta eld på alla spisplattor och tömma öppna spisen på all dess aska. Jag efterlyser barnvakt en hel eftermiddag nån dag. Malin? Syster? Eller förresten, en hel dag så kan man åka till Sverige o kika oxå!

Kommentarer
Postat av: kussa malin

ska se vad vi kan ordna.. :)

2009-03-21 @ 15:43:13
Postat av: Kim

det blir sketasnyggt detdär :)

2009-03-21 @ 17:20:38
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Cindy

NAJS!

2009-03-22 @ 09:21:09
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Camilla

Snart är ju Jack hemma igen o då kommer det flera möjligheter igen =)

2009-03-23 @ 08:59:32
Postat av: Tessa

Yess Camilla =) men då e d ju B&B, kanske Jack kan ta hand om d me =)

2009-03-23 @ 21:28:37
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0