Göra göra

Då man ändå är lika trött som farmor i en koalafamilj så kan man inte bli tröttare. Så jag lovade att ta hem systrarna Linn & Tindra från dagiset idag då mamman hade ngt inbokat. Jag tog med bärbara DVD spelaren och låste in barnen inkl. Jeff i ett hotellrum på Esplanad och hängde upp resterande gardiner som jag hade som projekt innan hotellet öppnar på lördag. Effektivitet.

Efter d ställde jag mig i världens längsta postenkö, 11 numror framåt,  och satte på Mamma Mu saga i bilen med 4 ungar i. Sen hade jag ungefär -5 i energi till att laga mat, så det vart hämtmat från Mannechai. Ungarna åt så det stod härliga till. Pling plong på dörren så var grannflickan Lonia här oxå. De lekte i hängmattan alla 5 och jag tyckte det var något skönt, trots att decibelnivån var lite förhöjd.


Det här e sakta fart, ni skulle se då inte Jeff är i mattan, den går nog upp i 180 grader.

Nu svider mina ögon av trötthet. Min sämre hälft har jag sett 2 ggr idag, han var hem och åt middag och tog en kvarts powernap, sen drog han iväg igen. När hotellet öppnar kommer han jobba 4 dygn i reception. På måndag kommer Michelle, barnens kusin som ska hjälpa till med barnen i 3½ vecka. Va skönt d ska bli. Ska försöka få mig lite egentid på hemmaplan.

Jeff roar sig i badkaret, har man vattnet och rinna tycker han det är skitlajbans huur länge som helst. Ända tills vattnet är upp till kanten helst! Nu har jag pratat med personen som jag vart upprörd över igår. Bra att folk ringer och reder ut saker då man själv inte orkar ta itu med det. Skönt för hjärtat är det för alla inblandade. Nu sover jag nog gott inatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0