Mätt!

Det blev stek hos päronen. Och kvar blev man på middag, pappa rökte lax. Mmums. Gjorde en avstickare till Mjuk&Len för franspaket, somnade ju under franspermanentningen, satan va skönt då d pillas o petas. Bella som gjorde det kunde inte förstå hur jag kunde somna, så jag berättade att jag oxå somnade i tandläkarstolen förut. Hehe. Jag lagade den goda chokladsåsen till efterrätt och färska jordgubbar & vaniljglass till + kaffe. Vi delade 4 pers på ½ liter jordgubbar o 1 liter glass + chokosås, asså vi höll på att sprängas allihop. Så nu är Chrille ut och går och jag ska svida om till joggingkostymen, för nu ska d springas. Jag sväller!

Kommentarer
Postat av: Anna L-B

Skratt, du e otrolig Tessa :-) ! Somna i tandläkarstolen! Och då har jag ändå inte skräck, eftersom jag bara har en lagning i hela munnen...men iallafall! Skulle aldrig somna där. Skönt att kunna slappna av ordentligt iaf. Kram

2009-07-16 @ 21:15:50
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Tessa

Ja det är väl kanske int så vanligt. Men varje barnfri lugn stund i any type av fotölj får mig att slappna av maximalt tydligen. Haha, o d va medans de satte dit en porslinskrona.

2009-07-16 @ 21:40:01
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

joggingkostym! imponerande vill se =)

2009-07-20 @ 17:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0