Hemma!

Furuvik
Bilfärden dit gick bra, lite svammel i bilkörningen bara. Unganra somnade INTE som planerat, men Jeff somnade halvvägs, inte Li. Vi mötte på lite regnstänk på vägen och trodde dagen var kommen. Men solsken och hetta fick vi blandat med feta regnskurar i slutet av Furuviksbesöket. Vi började besöket med lite käk i kistan.


Sen till badet.
D va ju iskallt, men ni vet ju hur barn e, i ska dom tills läpparna e lila. Jeff doppade bara fötterna i stora poolen och hittade sedan barnpoolen som va varmare och avslutade med att skita ner sig totalt, fy fan va äckligt d va.

Vi fortsatte genom djurparken
Jag, liksom mina barn, älskar ju djur av alla dess slag och även om jag var i Furuvik ifjol så var det roligt i år igen. Vi gick på kängurusafari, d missade vi förra året. Vi fick se 2 st på håll. Men smet innan jag fått fram min häftiga mobilkamera. men en massa annat såg vi oxå.


Poppis att klappa.  Vill vita geten kanske smaka lite bajs?


Sköldpadda. Och en orangutang satt precis intill glaset, vilken tur vi hade!

Och avslutade gjorde vi i nöjesparken.
T.o.m Jeff fick åka en par saker. Lilla fritt fall äälskade han. Det pirrade t.o.m i min mage o Natanael ville ner. Jeff var helt stormförtjust och såg ut såhär MINST under hela upp-och-ner turen...



...och såhär då vi tog bort honom därifrån
 

Så han fick ju givetvis åka upp de sista 2 biljetterna:

Men vart ju givetvis om int ännu mer förbannad då vi avslutade den gången.



Karusell i gaffeltruck såklart. Och Li körde batteribil.


Vem är inte högst upp om inte fröken Helsing.


Och vem vill inte vara lika stor som storasyster.

Parkdag
Idag besökte vi Gävles uteparker, jättemysigt har de där och underbart för barnen att springa från ställe till ställe. Så fick mammorna lite sol medans de rännde omkring. Nu e jag helt död med 10 timmars hacksömn i 3 dagarsbaggage. Kanske dax att knyta sig. Måsta tydligen blogga först. Jätteviktigt juh!

Kommentarer
Postat av: Anna L-B

He he! Skööön min på gulle-Jeff när han fick åka upp de två sista biljetterna...det bara lyser nöjdhet om honom!!

2009-07-16 @ 21:13:50
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Tessa

Haha, joo o han vart typ förstelnad sådär hela turen. Gulle-vilde

2009-07-16 @ 21:41:40
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Han e lite cool den där lilla Jeff, han verkar ju inte rädd för någonting alls! Jag undrar vad Aron skulle gilla en såndär åkattraktion?! Karusell igafeltruck är jag iallafall säker på att han skulle gilla.



Jag skulle också vilja åka dit till furuvik. Jag var dit när jag var liten och skulle verkligen vilja kolla hur de ser ut nu. Det har nog ändrats en heel del. Och så kul för barnen!

2009-07-18 @ 08:20:14
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jo d va helt suveränt där! Var aldrig dit som barn. Verkligen nåt för alla åldrar. Ja Jeff e faktiskt int rädd för nånting. Helt sjukt.

2009-07-18 @ 15:54:40
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Jo d va helt suveränt där! Var aldrig dit som barn. Verkligen nåt för alla åldrar. Ja Jeff e faktiskt int rädd för nånting. Helt sjukt.

2009-07-18 @ 15:57:48
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0