F U R U V I K

Imorgon bitti bär det av
Då åker jag + barnen och Susanna och hennes pojkar till Gävle och besöker Furuviksparken. Vi var ju dit även i fjol med grannen och det var helt ljuvligt. Vi måste åka i 2 bilar då vi inte får rum alla i en. Det blir lite följa John  =)  vi ska bo på Scandic i Gävle och jag fattar inte att priset blev endast 100 EUR och då ingår: båt t/r  inkl. bil, frukost ombord, en natt på hotell med frulle, inträde till parken och sen båten tillbaka. Sjuukt billigt. Shit, måst komma ihåg o tanka kom jag på nu, bilen har skrikit "fuel level low" i 2 dar nu, bussigt på rött.

Då måste man ha utvilade barn
Nu försöker jag få tiden att gå så ungarna e i badkaret med vatten upp till kanten, e d då man ska sitta o blogga? Lugn mamma jag hör dom hela tiden, Li e så bra barnvakt o Jeff en bra dykare. Sen ska dom i säng tidigt, vilket kommer att funka på Li, men Jeff lär inte somna förrän halv tio då han är som en klocka. Kaaanske om man försöker lura han o lägga han en timme tidigare, eeeh...


Kommentarer
Postat av: Lowa

.. men va skojigt! Ja vill åååå.... men eftersom jag är rädd för de ena och det andra krypet är det välan okej om jag skickar en duns människokryp med dig i stället... ???? så där nååågra! (eh)

Ha så skog! Kram

2009-07-13 @ 22:50:38
URL: http://lova.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0