Thaimassage

Thailändsk massage eller thaimassage är en gammal form av massage med rötter i Indien. Genom att behandla tryckpunkter på kroppen och sedan sträcka ut kroppen blir den behandlade avslappnad. Den behandlade ligger på golvet på madrass och den som behandlar sitter/står under behandlingen. Den behandlade har tunna kläder på sig under behandlingen och massagen är "torr", d.v.s. den utförs utan olja. Thaimassage har kallats "yoga för den late" vilket troligen syftar till strechingsmomenten i massagen. Thaimassage kräver även visst deltagande av den behandlade i vissa moment.



För er som inte visste att det finns thaimassage på ön så kan jag här meddela er att det är så förbannat skönt och avslappnande. Man får välja mellan 1 timmes eller 2 timmars till avslappnande thaimusik. Sen finns även fotmassage, som innebär massage för fötter, och benen upp till knäna. Man sitter då i en fotölj och massören på en pall framför, det är nästan min favorit. Hon avslutar med lite knådning i nacken om jag minns rätt. Hon pratar begränsat med engelska och picku svenska. Så det är ingen som pladdrar på medans man blir masserad.

Som ni läste överst så ska man ha på sig tunna mjukiskläder och massagen går ut på att klämma och knåda, böja och tänja. Siriwan som hon heter, har detta som extraknäck och har begränsat med lediga tider. Så ha överseende och var flexibel om du är intresserad. Jag rekommenderar det starkt. Unna dig thaimassage.

Man kan boka på telefonnr. 19896.

Kommentarer
Postat av: Mita

UNDERBART!!! Mitä maksaaa????

2009-01-19 @ 22:36:06
URL: http://mita.webblogg.se/
Postat av: Rarra

åååå gud va skönt det låter..e det hon som svarar när man ringer? tänkte ifall det blir problem med språken..ska verkligen prova o ja vad kostar det?

kram

2009-01-20 @ 09:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0