Nyår

Nä asså jag måst sluta upp med konstiga fyllor jag. Igår hade vi det mysigt hos mamma o pappa med middag, lite öl och vin. Drack lite skumpa innan jag vart upplockad i taxi av Susanna o Sebbe. Då gick mamma, pappa och Li ut för att skåda årskift. Li hade tagit en tupplur innan vi åkte så hon skulle orka vara uppe så länge.

Jag drog i fint skick, iförd byxor och top med bar rygg (asså då e jag uppklädd!), med Susanna och Sebbe och ett par till, till torget (via arken först och betalade in) för att se på raketerna i stadshusbacken. Faktiskt vackert, men jag tycker att de där raketerna "i mitten", dvs mellan de första och de sista, var lite mesiga och jag fick för mig att att de var insatta i fyrverkeriprogrammet för att få ett mer utdraget program. Men nog häpna man i år igen åt vad vackra raketer det kan finnas. Vi svepte ur en flarra skumpa och traskade ner till stadshotellet. Och därifrån har jag 3 minnen:

Minne 1
När vi kommer in, går raka spåret till baren, fattar inte hur jag ALLTID missar dörren till damernas dit tjejer går för att pudra näsan inför sitt besök. Vid baren bjuder Sebbe på shot, mums.

Minne 2
Eva Ringwall, vacker som en ängel vitklädd och fin. Hon kommer emot mig och så kramas vi.

Minne 3
Jag köper en cider i baren.

Nästa gång jag vaknar är idag, jag steg upp, mådde som ett päron, tog min penicillin + en Burana 600, svepte ½ liter apelsinjuice och går och gick och lade mig igen. Efter några minuter börjar d bubbla i magen och jag känner spyorna klättra upp för halsen. Jag svalde och vände mig i sängen, jag kunde ju inte spy nu, medicinen måste ju få tas upp av kroppen först. Men efter en timme måsta jag skena till toan och böa. VITSKI va d smaka fan. Jag spyr väldigt sällan, så jag vet inte om jag ska skylla på skumpan eller shotten (shottarna?)

Jag har fått nästan hela nattens story via SMS idag. Men det är inget jag publicerar här för allmänheten. Herregud. Tonårsfylla säger jag bara. Hahaha.


Kommentarer
Postat av: Kim

säger bara "happy inledning på det nya året" =)

Och ett bevis på att ålder bara är en siffra =)

2009-01-01 @ 16:52:31
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

=) tack. Positivt tänkande.

2009-01-01 @ 17:03:44
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Lät skojj de där ju. Kul med tonårsfylla... Tills man vaknar upp nästa morgon och inser att man fan inte e sjutton bast längre.. UUURK för det!



Själv betedde man sig mycket klokt. Ett glas vitt till förrätten, ett rött till varmrätten, lite påfyllning av rött. Ett glas champagne vid tolvslaget, sen fick de va bra. Jag e så glad att jag inte tog mer eftersom jag ändå kände mig svimfärdig imorse när jag steg upp före åtta efter högst 4 timmars sömn.



Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig och din familj!

2009-01-01 @ 20:24:48
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Du e förståndig du Andréa. Jag längtar tills jag blir alkohol-förståndig. Om jag nog nånsin kommer att få uppleva det. För det var faktiskt inte kul när man kröp till toan och bälga ur sig ½ liter galla blandat med jos.

2009-01-01 @ 20:54:26
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0