Idag har jag...

8.00 steg upp med Jeff. Pigg och utvilad var jag (händer ju ungefär en gång per år)  hade sovit med öronproppar. Strök lite kläder som skulle till Bettans Bod.

10.00 Möte med Karlsson (han som bygger vårt hus). Dax att bestämma trappa. 2 koppar kaffe senare (läs 1 timme) var offerten ivägskickad och förslaget skulle komma på mail senare under dagen. Vilket den gjorde. Men den var tyvärr spegelvänd och upp som ner ritad  =)  men imorgon kommer det ett nytt. Spännande. Hålet där trappan ska gå upp är 4 x 1,60 meter, FLÄÄÄSK. Ni ska få se skissen sen när vi bestämt oss.

11.00 Till posten och skickade iväg ett paket. Och in till Ålandsresor och betala resan. Till MInimarket och handlade målartejp och fylld färskpasta, fastnade rejält med munnen med den nya delägaren Marina Vartiainen. In till Bettans med lite kläder och prismärkte med målartejp. Även där vart det mundiarré med ägarinnan.

12.15 Hem till en sovande Jeff (skönt, då han vaknade på fel sida imorse). Kokade upp pastan och hällde ungefär ½ liter grön pesto över. En timme senare tog jag den sovande Jeffen i vagnen och promenixade till mitt resesällskap Camilla alias "Skrammel". Där vart det lite kaffe till och bokning av B&B i Grisslehamn pv hem från Espánja.

Jeff sov som om han tagit en överdos av nåt olämpligt och vaknade av Lis illvrål då hon trilla o slog sig då jag hämtade henne på dagis 15.40. 3½ timmes sömn, fattar int. Hem o slet fram de där falafelbullarna ur frysen o mixade ihop en par avocado med citron, salt och peppar. Lagom då maten satt sig så drog jag iväg på Aquabike, som inte vart fick nåt SPA avlut idag då jag lovade mig iväg till Dillen för att stänga, då en-som-alltid-ställer-upp-inom-jobbet-Lena skulle på ett möte. Rooligt, snokade igenom alla nya varor och även KappAhls barnsida  =)



Kommentarer
Postat av: Lena

Tack för att du kom och tog de sista 30 min ikväll! :D du e BÄST!

2009-02-12 @ 21:39:15
Postat av: Tessa

=) nemas problemas. Man ska ge och ta ;) KRAM!

2009-02-12 @ 21:42:42
Postat av: Camilla

Nu börjar jag förstå varför det var länge sen Krokens fick besök, här är det ju nervarvning som gäller, luuugn o rooo =)

Tur! att vi får snarvla på Aquabiken i allafall till Monas stora glädje =)

2009-02-13 @ 09:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0