Det börjar smaka nu

Jag är SÅÅ trött. Herr lilleman var INTE gullig inatt kan jag säga. Skrek som en vettvilling. Till slut somna jag ståendes med öronproppar och fick mig väl en par timmars sömn. Asså vad som var fel har jag ingen aning om. Hoppas inkommande natt blir bättre. Somna ikväll när Li och Jeff hade gått o lagt sig kl åtta, vakna kl tio och kunde inte somna om då jag började  fundera på allt som ska göras INNAN jag för Li till dagis imorgon. Bara att stiga upp o göra dom.

-9.30/10.00 ska Li till dagis
-Efter dagis tar jag Jeffen under armen och åker till Ålandsresor och bokar resa till Gran Canaria
- Klockan 11 ska jag luncha med Susanna och växla lite pengar till Eestin kroona
-Har frissatid kl.12
-13.00 har jag date med svägis


Så nu måste jag tvätta mitt skitiga hår, printa ut lite papper som jag måst ha med imorn, plocka fram kläder till kidsen (och mig själv) så d går smidigt o fint imorgon bitti (Chrille är fortfarande på Cikada med ryggskott, e bussigt ensamstående här, d får räcka nu), och så måst jag äta nåt, e hungrig som en varg.

Som ni läste så är det meningen att jag och Li ska åka till Gran Canaria 1 vecka i månadsskiftet. Som sällskap har vi Camilla och Kim Dannström (4 år), och i helgen far jag med Susanna på SPA till Tallinn. Med tanke på det så kaanske jag klarar en gnällig natt till ifall Jeffen tänker bråka igen. Jag känner att jag kan åka med GOTT SAMVETE.

Kommentarer
Postat av: sandra

Hoppas du får det mysigt darling... du förtjänar att få lite husmorssemester.. Chrille e nördig..

2009-02-05 @ 09:49:22
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Camilla

STOPP Protest mot Chrille Sandra! grr!

Men det är klart att du ska ha det skönt Tessa o jag unnar dig det med =)

2009-02-05 @ 09:53:14
Postat av: sandra

hahha...camilla... Chrille e underbar, det vi ni alla att jag tycker... Men lite nördig e han ibland...liksom tessa..och JAG...ALLA ibland..

2009-02-05 @ 11:15:12
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Lina

Åker också till Canaria i månadsskiftet, den 4:e, ses vi där?? Tänkte åka till nåt badland den 7:e när Natalie fyller år, skulle ju vara fränt om ni dök upp då! Snacka om överaskning för Natalie, Li är ju hennes idol..

2009-02-05 @ 11:25:04
Postat av: Camilla

jaja jag vet Sandra, men nu är det ju så att Chrille faktist är min allra bästa brorsa , alltså våga inga snacka skit då ! =)

2009-02-05 @ 11:34:33
Postat av: Tessa

Haha, garv Camilla går i försvar. Jag tycker oxå Chrille kan va nördig. Men jag förstår att du står vid hans sida, ni är ju så lika!! Haha, ibland asså. Du behöver dock inte din grotta att gömma dig i.



Jo Lina! Det där ska vi boka in, givetvis ska vi ses där! Vi bor i Puerto Rico. Var bor ni? Kan ju i o f s ringa dig o fråga oxå, hahaa.

2009-02-05 @ 13:32:27
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Alltså fyyy va jag blir avis! Jag vill också resa iväg på husmorssemester! puerto rico e en riktig stekhåla!



Hoppas verkligen att ni får en toppensemester!



Ha, ha, Chrille sticker till grottan.. Garv va kul de låter... Peter brukar sticka till skogen han.... Eller bastun... Dock inte över natten (i skogen iallafall)..

2009-02-05 @ 21:25:52
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahaha, garv stekhåla, yess.



Jo Chrille är lite grottmänniska. Ungefär en gång i kvartalet behöver han hem till grottan för att inte sprängas =) Hahaha, skogen o bastun är ju å bra.

2009-02-05 @ 21:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0