Smidig läggning -igen =)

TREDJE kvällen som Jeff somnar utan trassel. I like. Han fick en akvarielampa till julklapp. Han fick titta på den innan han skulle somna ikväll. När jag skulle gå och titta till honom såg det ut såhär:



Med blixt:

Firrarna simmade antagligen vackert. Vi säljer ju dessa akvarium på Dillen och har en som står på disken, de är faktiskt rogivande, så jag förstår att han somnade med den pladask på plytet  =)

En annan orsak till att han somnar bättre är nog att vi dragit bort ytterligare en kvart från hans ändå strama daglur på 45 minuter. Så nu väcks han efter en halv timme och så har vi dessutom dragit ut på läggtiden med en halvtimme, så nu går han och lägger sig 21.30, men hellre det än 1 timmes springande. Sen sover han ju till halv tio/tio, så det är heelt okej för mej  =)  vi kan ta och kalla det thairutiner, hihi 19 dar kvar...

Kommentarer
Postat av: Mita

Nämen neeeej, tur att han inte drunknade =)

2009-12-30 @ 22:32:44
Postat av: Tessa

Ja tuuuur ja, risken va så höööög =)

2009-12-30 @ 22:51:21
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: åsa

jamen jäklars, kanske ja sku borda skaffa ett sånt åt saga! hon ha gått från att va smidigaste ungen någonsin att lägga till att jävlas i 2 timmar varje kväll.

2009-12-31 @ 11:57:39
Postat av: Andréa

Sånt där skulle jag köpa till Aron om han hade eget rum. De får bli köpstopp på grejjer här nu tills huset är klart. De ser ut som lekrummet på kantarellen här i vardagsrummet snart....



Ang dagssömn.. Aron sover fortfarande 1,5 timme han. Å om jag inte väcker honom sover han fast tre timmar.. Jag vågar knappt läma honom att sova när bara Peter e hemma. De e ju så skönt den där tysta stunden, så jag vet hur frestande det är att bara låta honom slagga... Men sen blir de tidig morgon dagen efter... Vanligtvis vaknar han vid halv nio.



Gott nytt år!



2009-12-31 @ 12:38:22
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Ja Åsa, köp bort! =)



Andrea nu när Chrille varit hemma med barnen en månad så har han själv fått se konsekvenserna av att låta Jeff sova längre om dagarna. Det är ju lätt att njuta själv och låta dagssömnen bli lång om man själv slipper lägga och stiga upp om mornarna, men måste man dras med hela proceduren så lär man sig =)

2010-01-01 @ 13:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0