Min dag och lite möbelsnack

Li har sovit hos kompis inatt. Jag har sovit som en gris, asså bra. Ledig dag idag och den har varit ungefär såhär:

9.00 Jeff vaknar, Chrille är redan uppe och jag somnar om
11....nånting, Chrille åker till Cikada, Jeff blir hemma. Men jag slumrar om. Jeff lämnar nu och då Fåret Shaun filmen och kommer med lite grävmaskiner och dylikt till sängen, kommer under täcket i "kojan", Bianco bökar lite brevid mig. Jag bara ligger o njuter vaken/sovandes om vartannan, av att inga ha nå planer, bara vara. Trött någe nittons.
12.15 så börjar jag pina mig till liv. Jag tar av mig ögonmasken och tvingar upp mina trötta ögon. Barnstackaren måste ju få lunch, och jag brunch.
12.30 masar jag mig upp och lagar lite käk. Fy fabian va trött! Jeff äter som en varg och jag skulle helst krypa in under täcket igen.
12.45 kommer Chrille hem igen.
14.00 får Jeff sova på balkongen, jag hoppar i duschen och bygger en eventuell plan på att ta mig ut o kika på någon ensaka julklapp.
14.30 kommer jag mig iväg med bilen. Får 2 klappar köpta, for o kikade på lampor och hamnade slutligen på EM där jag fick med mig 2 broschyrer hem. En för mediamöbler och en med hallmöbler. Fann ÄNTLIGEN en lösning som skulle passa perfekt i våran hall.

Chrille säger ju att "huset är klart", han har noll intresse och orkar inte med alla "problem" som hela tiden dyker upp i samband med allt man gör, så jag har fått allt i mina händer. Skönt på sätt och vis, för han va ändå sån spärr  =)  så nu ska jag beställa hem den där hallmöbeln, och planera lite vidare på den där mediamöbeln, kanske jag borde beställa hem ett par köksstolar i samma veva medans han e såhär passiv, så får vi d gjort.

Såfort jag varit ledig och får sova ut så börjar inspirationen flöda. Vänta bara tills efter nyår då man inte jobbar 9-10 timmars dagar 6 dar i veckan, då jävlar ska jag få nån bukt på det är hemmet! Det har stått stilla i 2 månader. Om inte innan så efter vi kommer från Thailand så lär det ju finnas ork o inspiration  =)  iallafall från min sida, hoppas jag.

18.00 hämtade Li och for på middag till mamma o pappa. Asså pappa kan INTE laga äcklig mat. Han borde vara viltkock! Där blev vi sent, vi var inte hemma förrän lite i elva. Jeff däcka smiiidigt för en gångs skull. Ska försöka få in lite jullovsrutiner med sovmornar nu, så man inte behöver stiga upp så tidigt. Asså snart far vi till Thailand!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0