Kamera

Nu saknar jag kamera. Mobilen tar ju så kassa bilder såfort det inte är strålande sol. Har surfat lite på tåligare kameror och det finns några som är vattentäta och som tål stranden också. Och ändå håller storleken i sånt skick att man täcks släpa omkring på den.

Är det någon som har erfarenhet eller hört nåt om sådan kamera?


Här är ett alternativ Pentax 770SW

Kommentarer
Postat av: åsa

japp vi har en liknande, en olympus.

man kan ta bilder under vatten (vilket e skitkul!) å den håller en hel del.



tycker de e en bra kamera, fast kan emellanåt märka vissa skillander i kvalite mot vår andra olympus med mera teknik på.

2009-08-23 @ 09:39:47
Postat av: Tessa

Ja gu va kul att ta bilder under vatten. Och jag är ingen kräsen bildläsare, så bara den tar bättre bilder än min mobil -under vattnet, så är jag nöjd.

2009-08-23 @ 09:51:57
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Gamerguy

Jag kan en del om kameror.

Ingen kamera är sand säker om du inte har ett extra kamerahus över kameran, men ändå inte 100% säkert.

Vattentät säger att kameran tål lite vatten, så som regn, dusch men ska du använda den i havet med saltvatten så kommer kameran bli väldigt kletig och linsen, mekaniken i kameran kan bli förstörd. Desutom klarar den inte djupdykningar, visst kan du använda kameran i vatten precis under utan men dycker du ner kan trycket få kameran att spricka och vatten läker in. riktiga vattenkameror kostar ca 20.000kr styck och går att dyka med.

Mitt råd till dig, skaffa en systemkamera men om du absolut måste fota under vatten, ta en genomskinlig hink, lägg kameran i den och fota från ovan ytan, resultatet är lika bra och kostar inte så mycket heller.

Hoppas det hjälper dig, vill du ha mera hjälp så hör av dig.

2009-08-23 @ 10:14:01
URL: http://gamerguy.blogg.se/
Postat av: Tessa

Tack! Jag har inte tänk fota under vatten mer än under ytan i poolen o badhuset. En stor kamera skulle inte bli använd av mig då jag är för bekväm och inte använder väska. Den ska vara smidig och få rum i fickan. Okej det där med sand får jag väl skippa då, tack igen för info.

2009-08-23 @ 11:04:20
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: jag...

just precis en sån där har min bror,varav min bror sökt den bästa av den bästa i långa evigheter. just för att kunna ha en BRA kamera, med bra bild, under eller ovanför vattnet, lagom stor men inte otymplig!

vhar en massa småfinesser som många andra inte har.. läs mer om den, o märk skillnaden!!



absolut prisvärd!

2009-08-23 @ 21:22:28
Postat av: Tessa

Yes, nu vart jag ju BOMBSÄKER på att det är den här vi ska ha! Tack!

2009-08-23 @ 21:25:34
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: åsa

ja tror no dom håller för en hel del. vi hade vår me i thailand när vi snorkalde å dök, å knäppte miljoners fiskbilder, å den blev varken kladdig eller nått sånt, å bilderna blev kalas!

de va även jäkligt sandigt där....

2009-08-25 @ 20:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0