Juhuu!

Har varit en lugn och avslappnad dag idag
Inga planer, inga måsten. Först till dagis med Li, Jeff fick leka åtminstone en halv timme där o sen ute på gården. Lite lunch o tuttilura på balkongen. Jag passade på att ta en tupplur på soffan, måsta ha klockan på ringning då jag hade lovat Ballingslöv killarna att komma o öppna åt dem i huset klockan tre, så de kunde bära in badrumsinredningen till lilla toan.

Det var inte bara de som ringde idag,
även badrumsinredingen till stora badrummet har kommit från VVS Eriksson, våra 3 handdukstorkar från Byggvaruhuset (en liten till lilla toan, en mellan till grovis och en mega till stora badrummet, dom kommer va fulla med kläder på tork hela tiden).


Denna i 3 olika storlekar ska vi ha.


Nu återstår ju då:
3 st garderober m skjutdörrar från Stirpe, borde komma i veckan, köket, grovismöblemanget och den där bänkskivan till köket, som jag fasar för att inte ska hinna komma. Men vaddå, man kan väl koppla diskmaskin ändå trots att man inte har diskho och bänkskiva? Vatten kan man ju ta från grovköket sålänge, e jag för optimistisk nu? Går inte d eller? Och så är det ju den där Mora Izzy C+ blandaren med kolsyra. Vet någon om de säljs här på Åland, och var isåfall? Dax att beställa annars, eller köpa i Sverige.


Kommentarer
Postat av: Cindy

Åh, va det närmar sig nu för er. Måste kännas helt underbart och spännande. För oss knallar det på, men ännu ett tag kvar innan vi ser ljuset :-)

Kom ihåg att uppdatera med bilder på huset, tycker du är lite snål med dom :-)

Kram och lycka till med allt nu.

2009-08-31 @ 19:59:51
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Tessa

Men det händer ju inget där nu så jag kan ju int visa en massa likadana bilder heller =) jo d närmar sig nu, härliga tider. Ska bli SÅ SKÖNT att slippa denna 75 kvm där Jeff sover i skrubben, Li i en alkov utan dörr -BAH!

2009-08-31 @ 20:40:10
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jonas Wilhelms

Tjena Tessa



Råkade av en slump komma in på din blogg. Fränt hus ni bygger, verkligen! Kanske du inte ens minns mig, men jag gick på lantis... o var kompis med jessica.



Varför jag skriver jo, Visst kan man använda diskmaskinen o grejer i köket fast man inte har bänkskiva o kranen där, i 9 fall av 10 funkar det i alla fall. Och om inte jag minns fel så säljer Bomansson & co på vikinga gränd, mora grejer så har dom den inte så är det bara att beställa.

Kranar och duschar skall man akta sig från att köpa i sverige, för har vvs arna använt sig av finska kopplingar i huset som dom antagligen gjort, så passar inte en svensk kran eller dusch på utan att man måste ha en massa extra anpassningsdelar.



Har just byggt hus själv, man lär av sina missar.. köpte svensk kran och dusch..

2009-09-01 @ 08:02:39
Postat av: Tessa

Nämmen hej Jonas! Men klart jag kommer ihåg dej =) Asså TACK för infon iallafall. Ska höra med Bomansson imorron. Mkt schysst av dej. Ja man lär sig då man bygger själv. Borde finnas en sajt som har "vanliga byggtabbar". kram!

2009-09-01 @ 23:15:18
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0