Busy day

Vet ni vad jag ha gjort idag.
Skrapat bort gammal äcklig stenhård fogmassa mellan kaklet i köket och fogat på nytt! D vart mycket snyggare än tidigare, även om man kanske ser (om man granskar) att det inte är en riktig kakelläggare som fogat. D va ju så jäävla asigt före. D har varit vit massa en gång i tiden men den va nu dammig, flottig och mörkgrå/brun, sen så hade nån fogat lite extra med nån annan färg så man såg att d va skarv. Snyggt. Nu är allt ljusgrått. Imorgon tar jag kaaanske bild då d torkat.

Men det är inte det enda jag sysslat med idag.
Jag har packat och rensat här hemma. Varit på boxercise, första gången på måånga månader. Tvättat 5 maskiner, bokat bord på Bettans, varit till bygget, stora badrummet snart klart. Jag har beställt badkar och det var det sista på min lista tror jag. Tidigare i veckan har jag slutfört badrumsinredningarna, köket, grovisinredningen och säkert en massa till. Min hjärna säger STOP nu. Chrille har kört några billass med lådor till huset så d ska va lite mindre grejer här då det är visning på lägenheten nästa vecka.

Nu måst jag hänga en sista maskin tvätt att jag inte glömmer bort den som jag gjorde igår kväll. Mätt i magen är jag efter 2 mackor och en sån där supergod Leader Sweden Protein 40 dricka. Schysst nattmat. Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0