Fredagen som kom och gick

Nu har jag fått kväll å. Li skulle få vara uppe lite längre idag. Vanligtvis så är det läggdax för henne vid nio (alla dagar) men har hon sovit länge på fredagsmorgonen + att hon har ledig dag på fredagar, så brukar hon orka vara uppe lite längre på fredagar ibland. Och idag var en sån dag. Vi skulle ha mys då Jeff lagt sig. Han somnar ju typ innan man lagt honom i sängen, trots att han springer och gör frivolter och inte visar någon tendens till att vara trött. Han behöver ingen nattning alls. Bara ett natti så flinar han och håller på o väljer vilken tutt han ska ha (bland alla som ligger på kudden). Faktiskt tacksam att lägga.

Tillbaka till ämnet. Li och jag skulle ha rejält med mys på tumis. Chrille jobbar natt. Vi var till Minimarket och handlade snax. Hon valde popcorn, raffel och jag valde baconostbågar + vitlöksdipp (jaha då kommer man stinka vitlök imorgon på babysimmet igen då. Dom måst ju tro att jag käkar råa klyftor på fredagar,  är alltid vitlöksstinky på lördagar har jag märkt. Och osen flyter säkert bra omkring där på ytan i terapibassängen (vitlöksdipp i alla dess former på fredagar??)

Jag frågade henne hur hon ville ha det och det vart ljus, och alla 3 sorters snax fram + dippen. Så delade vi på 1 liter saft, hon kommer pissa ner sig inatt, synd att hon sover i vår säng! Men till det här myset önskade hon att vi skulle spela Super Mario Bros, oh maj gaad. Asså I LOVE IT, men konstigt "mys". Så nu har vi suttit o spelat i 1½ timme o hon har matat mig med ostbågar o dipp. "Nu önskar jag att det är sista banan" suckade hon för ett tag sen. Hennes ögon var glansiga och hon drog filten högre upp mot hakan "nej nu är jag verkligen så trött, orkar int ens borsta tänderna, kan du snälla please?". Visst. Så dök hon i säng halv elva.

Ett annat nytt ord hon försöker få in på rätt ställe, kom mitt i spelandet då vi åt salt och drack oss stinna (man blir ju fittigt törstig av chips o poppisar).

-Mamma du är så ääärlig.

-Jaha, hur menar du nu?

-Jaa, när jag får dricka hur mycket saft jag vill.

PUSSGURKA!

Kommentarer
Postat av: Mita

Det finns FAKTISKT inget bättre än kvalitétstid med kidsen, me löööv......

2009-04-03 @ 23:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0