SPA

Herregud jag har ju inte skrivit om mitt lilla SPA, som jag anordnade på Cikada igår. Efter några bortfall av gäster då en åkte in på BB för att föda, en andres svärfar dog knall o fall på morgonen, och en tredje hamnade på bröllop, så återstod ändå kärnorna Anne, Jajja, Marie, kusin Sandra och Jenny.

Jag var där o styrde till det lite med nå lakan o ljus på dagen. Handlade lite frukt, nötter och gjorde i ordning en fräsch guacamole som dipp till morots-, selleri- och gurkstavar till kvällsmål. Anne, som råkade ha hemma ett större sortiment på rå-om-sig prylar tog med sig rubbet och vi hade fullständig SPA-utrustning med oss. I doften till havsbris hade vi body-, hand-, och fotscrub, hårinpackning, fotbad, ansiktsmasker, spikmattan var på plats och jag hade även köpt öronljus som är så härligt, men jag fick med mig nästans alla hem, ingen hade ro att ligga där o lyssna på fräset, förutom Jenny. Massagekudden dammade jag av och vipps så hade man en massagestol, bastun användes flitigt och poolen hade Chrille värmt upp extra mycket, så vi kunde plaska i 30 grader, inga blåa läppar. Händerna, fötterna och ansiktet är så lena idag så ni anar inte. Ja d var riktigt trevligt, och glada tjejer o mycket snack, fint smicker fick jag så jag är helt rörd idag då jag tänker på det. Kan en mamma glädas mer än berömmas för sitt jobb som mamma?



I vanlig ordning så sminkade givetvis Anne mig. Skitsnyggt. Förutom kassen med spa-prylar hade hon med sig en liten kappsäck med smink, Sandras ögon vart glansiga av avund. Sandra hade för första gången lämnat bort sin lilla Chillie, och var före mig på plats, och stannade lika länge som vi andra, GO SANDRA. Men vi 4 andra eliter drog till Arken, Jenny vart lite krasslig o delade taxi med Sandra. Från Arken minns jag lika mycket som vanligt. Har jag träffat just dig så säg till. Jag vaknade på ett konstigt ställe, så konstigt att jag inte täcks skriva det här. Man kan verkligen skämmas över sig själv ibland. En trevlig kväll, även om natten är svart som beck.

Tack tjejer, d va skitkul!


Kommentarer
Postat av: Kim

Var hemma i helgen så mig var det liten risk att du träffade =) (ni kan vara lugna, det var inte här hon vaknade), skönt att ni hade skoj =)

2008-09-28 @ 21:54:17
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Kim

förresten, ta åt dig av allt mammasmicker, du är verkligen värd det =)

2008-09-28 @ 21:57:30
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Kim du e så rar =) nej jag skulle kommit ihåg om jag träffat dig. Minns int ens att jag sku ha dansat.

2008-09-28 @ 22:22:51
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: kussa sandy

fy saaaaatan va skönt det var. Och vad snygg jag e nu!! varför fick vi inga va med på bild? var jenny för "krasslig" och jag för ful? ellä?

2008-09-29 @ 15:49:25
Postat av: Jenny

Har du problem med stavningen nu igen, eller gör du faktiskt en liknelse mellan oss och beska saker som finns i frukt.



Förresten, krasslig är bara förnamnet. FY fan hur jag mådde på söndagen, spydde tio gånger (ingen överdrift) och kved till kl 18. Helt otroligt. Besviken är jag... jag ville ju ha kul. Fast det var kul så länge det varade.

2008-09-29 @ 19:19:57
URL: http://jeneli.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Gu va härligt med spa´! Skitsnygg du blev sminkad Tessa!

2008-09-29 @ 19:29:37
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Andréa

Gu va härligt med spa´! Skitsnygg du blev sminkad Tessa!

2008-09-29 @ 19:29:38
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Men herregud stackars dig Jenny. Men fick du i dig 2 paavor rötjut själv ellä? Jag gör en liknelse mellan oss o fruktens mitt ja =)



Sandra: jag tog ju alldeles för lite bilder, har en bild på dig då du står med din mjölkstinna patt upp i linsen, sku du vilja att jag sku publicera den va? En annan bild finns på dig och Jenny, men Jenny e så satans sten i bakgrunden, men jag har en tredje på er, och visst, jag kan publicera den på er oxå =) vill du? Fan att vi int tog gruppbild på alla 6.

2008-09-29 @ 21:26:08
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Nej, inga stenbilder. Usch, vill glömma...

2008-09-30 @ 16:58:58
Postat av: kussa sandy

Nääää, inga pattbilder tack. Efter nästa operation tack, då jävlar!!

2008-09-30 @ 19:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0