Sjukstatus

Li är fortfarande stel i nacken, men är upp o hoppar och mår mycket bättre. Körtlarna är svullna med börjar minska. Igår och inatt har hon även haft öronvärk, men det ska väl också försvinna under kurens gång hoppas jag. Hennes penicillin ska trickas i varje morgon och kväll. Igår åt hon inget på hela dan förutom ett glas joggis. Men till kvällsmål önskade hon sig köttbullar med pasta och sedan rice crispies. Friskhetstecken.

Själv börjar man återhämta sig från sin nästans intapetsering mot väggen. Nu har jag fått sova flera nätter från kl. 04 till 9/9.30, jag mår så bra. Jeff sov förresten till 9.30 idag, vilket inte har hänt sedan han var typ nån vecka gammal. Han vaknade en gång under "mitt" pass och inget fick tyst på honom så d vart öronproppar så gorma han en stund, sen somna han om och sov som en stock. Nu är det den hårda vägen som gäller, det har vi inte testat på sedan i våras. Kanske funkar d, kanske inte.

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt med sovmorgon! Vi steg också upp först vid tio i morse, helt underbart!



Åh, jag lider så med er i er kamp för sömnen, vad ÄR det som härjar med honom? Snart kan han prata och berättar själv =) Ni har ju fått kämpa för er sömn en evighet redan, några veckor av sömnbrist räcker ju för att få in vem som helst i väggen...



Hoppas att den hårda vägen ger avkastning, lycka till!

2008-10-10 @ 12:42:34
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja det är ett stort FRÅGETECKEN när det gäller den där gossen. Nu får vi prova den här vägen. Sant, snart kan han berätta =)



Pissigt när man int får sova, men nu har ju Chrille vart hemma, då kan man ju dela, vilket är helt underbart.

2008-10-10 @ 13:06:28
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Öronvärken kan ha o göra m att körtlarna är svullna o att det trycker på , allt därinne ligger ju ganska så nära varandra i öron,näsa,halsområdet. Men hon går ju på penicillin nu så då får väl allt försvinna sen =)

När aptitetn börjar återvända så är det ett klart bättringstecken.

2008-10-10 @ 13:43:33
Postat av: Tessa

Ahaa, I see, det förklarar saken. Ingen aning om hur d varit idag, då jag jobbat. Får se hur natten går, annars tror jag hon är rätt kry (och speedad) imorn.

2008-10-10 @ 21:42:04
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0