Såhär går d

Jag sov några timmar då direkt efter operationen (efter att jag hängt tvätten som varit i maskin sedan morgonen -SUCK!) Chrille hade med Jeff på jobbet och fick väl en en tusendel gjort, han hämtade Li från dagis och tog sedan med röjarn till Cikada igen. Li stannade hemma och tog hand om mig. Vi lagade "Linas majs- och potatissoppa" fy fan va gott. Lätt och snabbt.

Li vart impad över att jag hade med mig ena tanden hem och ville ju förstås ha den, fick inte. Sen kom vilddjuret hem och Chrille drog och lämnade ångvälten hemma. Som plåster på såren så kom Lena över och hade en KASSE med kläder, mest jeans till mig, som hon själv "växt ur"  ;o)  Lyckan var gjord, tack Lena, alla var som gjorda för mig. Lite kvällbestyr hamnade hon med på, s.s mata Jeff. Åter tack.

Jag tycker inte att det tar så förfärligt ont, men däremot är det jävligt irriterande med en massa spröten, och annat som ligger här och där, man vet inte vad som är tråd och vad som är köttslamsa eller tandrester. Försökte dra ut nån vit hård grej, men d tog så jävla ont så den fick stanna. Annars mår jag rätt bra, men är JÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLIGT trött, skulle kunna sova sova sova. Men då blir jag nog sömnlös inatt, så jag har pinat mig vaken.

Var till Anna K och hälsade på. Nyss hemkommen med sin pyttelilla Ylva, som föddes ca 5 veckor för tidigt. T.o.m Linas lilla Nick  såg stor ut. Men så söt och fin. D kanske inte var så smart att cykla upp för Neptunigatan till henne, då bloden börja flöda då jag tydligen ansträngde mig lite, me=nut.


Jag är nu även blå och ännu mer svullen än bilden visar. Riktigt snygg.

Okej, nu är sängen prio 1.

Natti.

Ps. Lovade Lena att publicera mina überfula trosor som bara smög sig upp ovanför byxlinningen då jag tvättade håret på Li. Lena kunde inte hålla sig och vipps så blixtra d till. Jag lovar, jag SKA slänga dom. Men det är mina "sjuktrosor" typ, så sköna, så fula. Kanske jag borde ha den där outfiten på Dillen då jag står hukad o plockar varor, kanske skulle d sälja bra med leksaker d.

Var är bältet? Jammen fy helvete. Nu delar jag det här med er. Halva röven är ju påväg ut.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kanske du skulle fråga Lena om hon inte kunde plocka ihop några urväxta trosor också. Men det värsta var när du gick runt med de där nättrosorna från sjukhuset för hundra år sen. Engångstrosor. I nät. Hölls flytningarna på plats? Not.Hahhaah!

2008-10-15 @ 07:32:19
Postat av: Anne

Du kan ju ha dom där trosorna när polacken kommer, så e han kanske int så intresserad mera sen =)

2008-10-15 @ 07:46:26
Postat av: Andréa

Faktiskt hett Tessa!



Men nätbyxorna var guld värda när man låg på bb! Då sket iallafall jag i hur osexig jag var. Om jag inte använt dem hade jag ju fått kassera hela min egna trosgarderob.







2008-10-15 @ 08:07:13
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Andréa

Faktiskt hett Tessa!



Men nätbyxorna var guld värda när man låg på bb! Då sket iallafall jag i hur osexig jag var. Om jag inte använt dem hade jag ju fått kassera hela min egna trosgarderob.







2008-10-15 @ 08:07:15
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahaha, ja de där nättrosorna som jag snodde från BB och haft till menstrosor, de är ju så bekväma. Ja tydligen bryr jag mig inte riktigt vad jag har som håller flytningarna på plats, bara det är nåt, garv.

2008-10-15 @ 09:35:32
Postat av: Tessa

Nej säg int d du Anne, han sku väl säga att han älskar bruna trosor han om han såg skymten av dom. Haha.

2008-10-15 @ 09:38:03
Postat av: Lena

Tjena hamstern, det var bara roligt att komma över och hälsa på och hjälpa till. Vilket jäkla matvrak Jeffen är. Allt han fick framför sig slank ner i massen.



Bruna trosor är ju förövrigt bra att ha. Om man ska INTE vill att de ska synas. Jag äger faktiskt inga bruna trosor. Det är bara för att jag är avundsjuk..

Och på tal om nättrosor, så vet jag då vad jag har att vänta mig till våren. Vad blåst du e Jenny! Hölls flytningen på plats. I die!



Hoppas att du får bra användning för jeansen! Dom satt pärfa.

2008-10-16 @ 16:50:28
Postat av: kussa sandy

sjuktrosor??? va faan e d?? jag e ju däremot så nördig att jag "sparar" på mina bra trosor, så jag går omkring med mina "halvbra" tills nåt festligt tillfälle ska komma.. När satan sku det va då?? E d fest så e man ju ändå utan!!!

2008-10-16 @ 22:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0