Hänga knäveck

Nu har det satt igång. Allt det där som får ens hjärta att slå frivolt då Li ska visa vad hon lärt sig, prova på nya saker, OM hon klarar d. Skulle hon hitta ett "helvetesgap" skulle hon försöka hoppa över, precis som Ronja och Birk. Hon blir imponerad av de som är så pass mycket äldre än vad hon är, som kan göra massa utmanande saker. Hon kommer bli en sån där som hakar på och gör en massa svåra saker. Hon har redan, då hon var 3, gjort som mitt gudbarn Joel, som är 3 år äldre, hoppat från Robert´s Coffees uteserverings staketräck, givetvis skulle hon hålla en i handen första gången för att testa, men sen skulle hon hoppa själv, och när hon klarat d var hon klar, då visste hon att hon klarade det, så inga fler risker.


Här försökte hon ta i med händerna i marken och släppa taget med benen. Men hejdade sig då hon bara nådde i med fingertopparna. Asså sånt här fanns inte på dagis då jag var liten. Hänga knäveck började man med då man började skolan. Eller? Förra säsongen vart d akutenbesök med stenkast under öga. Vad är på kommande? Tänder genom läpp från fall?



Och han här busfrö´t har börjat pröva på att gå. Varje dag gör han framsteg. Och idag vart det 5 kontrollerade steg med händerna upp i armhålorna sina. Såå gullig.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Kan väl tänka att det kommit "nyheter" för Li från alla storkusiner ...om inte annnat deras "trevliga" språk nu när de umgåtts plenty 4 dagar.

Hjärtat i halsgropen, var beredd o andas djuuupt!är det som gäller, när allt ska testas.

Har ju redan sett de små stegen från hjärtebarnet, gullet1

2008-10-21 @ 15:35:44
Postat av: Anonym

2008-10-21 @ 15:42:55
Postat av: Andréa

Oj vilken duktig kille!!!!! Ja, jösses hur ska de bli sen när våra småkillar växer upp???? Om Aron blir som Peter blir det VIP kort till akuten för Arons del.... Hujj.

2008-10-21 @ 17:12:08
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Camilla: Ja du har ju träffat familjen min mer än jag i helgen du. Det måste ju ha varit NÅGOT tyst i huset då dagis + skolan på måndag morgon. Fattar inte att du orkar.



Själv flydde man fältet, haha. Torkad ingefära har jag inte med mig hem. BARA BARNKLÄDER, och idag kom det en avi från posten (H&M). Nu ska jag göra en rejäl rensning på korta ärmar o byxben, har kanske nåt som passar Samuel? Hahaha.



Andréa: Hujedamej ja. Tänk om asså. Jeff går ju redan gratis på Hälsocentralen, kanske han har frikort till akuten också. Usch nej, hoppas han blir en boknörd. Stora förutsättningar för d finns juh...inte

2008-10-21 @ 21:15:45
Postat av: Anonym

Vill du ha gratis presentkort på makeupstore och kicks? Bara genom att bli medlem här så har du det. http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1397

2008-10-21 @ 21:21:13
Postat av: malinm

Är du en stolt singel eller desperat efter ett förhållande? Läs mitt inlägg om varför just jag är en stolt singel och kommentera med vad du själv tycker :)

2008-10-21 @ 21:23:20
URL: http://malinm.se
Postat av: kussa sandy

men gulle LI, kissa på golvet. Jäla Chrille ;)

Hon e en riktig tuffing.

2008-10-22 @ 09:02:09
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: kussa sandy

finnunge med finntutt!! såg inga de innan..

2008-10-26 @ 23:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0