Lördag

Jag vart bra förvånad imorse kl. 8 då Jeff hojta efter välling, drack i sömnen o sov vidare till 9.15. Eftersom han bara vaknat till en gång inatt (3.30) och sen inte sagt ett knyst förrän kl. 8. Skönt va d och jag tog sovmorgon till 9.30 då jag måsta upp för kommande babysim 10.30. Urk på burk för "tidiga" aktiviteter. Nästa termin så hamnar han i senare grupp  =)  i och med att vi har 2 barn med på simmet och Chrille åker bort på måndag så tyckte jag att detta var sista gången vi simmade, men jag tror jag ska åka ändå. Li simmar ju flera meter, så hon klarar sig själv. Har ju ändå betalat för november ut. Får se hur vi gör.

Sen återstod lördagsnöjet lunch på stan. Sittkoffs. Brukar ALLTID beställa sushi. Men jag åt lunch med Ellen där igår, och valde ju då förståss, just det sushi. Så idag vart d husmanskost och hackad biff, gott. Jeff tyckte d va kul o äta tills hungern satt sig, sen fick man truga i honom potatis o köttet. Li fick en jättemaräng i efterrätt o bröt en bit till honom = 6 minuters frid. Sen sket han ner sig som faan, sittandes i matstolen, ni kan ju tänka er vart kacken tar vägen då man sitter o d blir stopp i blöjan. Hujedamej d sippra ut kack lite varstans då jag bytte.

Jag och Li åkte med kusin Ellen till Godbymässan, kikade på Erica Dunders dansgrupp. Gud så duktiga de är! Sen fick Li köpa en 5 minuters handmassage för 5 euro i Cleopatra Spa´s monter. Bussigt avis vart man juh. Nu sitter jag hos päronen o bloggar efter en riktigt god middag som var pannbiffar på älgkött, örtkryddad klyftpotatis och pepparsås. Mmmmums. Köpte på skoj en Harry boy V-75 för att vara delaktig i deras kan-inte-missa-nån-travtävlingskväll, d sprack ju i andra loppet, jaha.



Nu börjar mina ögon svida och jag borde bege mig hem innan jag blir en fara för trafiken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0