Sur unge

Jeff typ skrek från typ 16.30 tills fammo Runa plinga på dörren klockan 18. Sen vart d ju papper o presenter lite vartefter, mommo o moffa kom, mera paket. Sen måsta han få en kanelbulle för att hålla tyst. Och jordgubbssaft. Herregud nu har jag kört in han i sockerträsket  =)  Ja han mår inge vidare verkar d som, under övre läppen "hänger" det ner en köttslamsa som tryckts ut där tanden varit. Han gnäller och ska bara va i famnen, o ändå gnäller han.

Men han har några nya roliga prylar att lattja med nu, de kom lägligt! Han fick en ratt med massa knappar, blink och sånt MED VOLYMKONTROLL, en eko-mikrofon, ingen ekologisk utan en som det ekar i då man pratar i den, en Fisher price telefon, en lurvig, mjuk Ior som är lika stor som han själv som han somna på ikväll, en stor plastlastbil med massa sandleksaker i, TICKET TO HEAVEN khaki byxor + jacka till våren, (som om jag valt det själv), en brun NOVA STAR svettisjacka och IDA T sockor med halkisar under.

Li och jag lagade negerbollar med chokladströssel och krossad maräng. Jeff digga dom åxå. D vart över så vi har att mumsa på imorgon! Även hon fick paket trots att det inte var hon som fyllde år, hur nog det kom sig. Det var INTE jag, jag håller inte på med såna fasoner  =)

Tur att d inte kom så många (ursäkta mig) det var lugnt och skönt. Li var ju i sitt esse och sprang omkring som om hon fått i sig 5 burkar Battery. Sen i huset, då får d komma HUR MÅNGA SOM HELST - HUR OFTA SOM HELST!


Eko mikrofon


Li är lycklig då hon får göra negerbollarna själv.


Mmm gulle äter bulle.

Ni ser hur uppklädd han vart på sin 1-års dag. Pisshumör=pisskläder eller inga alls.
Nu e d bäst jag går o sova (jag ska bara ner o hänga tvätt) att int jag är på pisshumör imorgon.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Dam! att du vann =)ja ja det blir lunch...igen =)

Usch va goda de färgade bollorna lät, shit att det inte är lördag...

Tur att du o de era gullisar finns i allafall!

2008-11-07 @ 10:24:38
Postat av: kussa sandy

det är 2008 nu!!!!!! man säger INTE negerbollar mera........ okej!!!!!!! lite hyfs Helsing!! puss... jag vet att det hetat så i hela vårt liv och att det e svårt att ändra, men man lärde ju sig räkna om från euro okså...deal?

2008-11-07 @ 12:20:17
Postat av: Andréa

Men jag tycker gott man kan säga negerbollar, eller niggerballs om man så vill. Jag skulle inte ta illa upp om någon vitchokladboll skulle heta vitingboll... Typ.. Kan ju berätta om något som jag dock aldrig gör om, NEVER EVER... Utklädd till "neger" på halloween. Guldbyxor, guldringar, krullperuk och brunfejja och rött läppstift... På Alvas kände jag mig lite.... NÅGOT obekväm när jag märkte att jag stod och dansade intill en mörkhyad tjej.... Typ som om man är skrämmande om man e mörk i hyn... trp lika skrämmande som en kanin.... Men då blev ju ingen förolämpad iallafall..En fråga: Alltså vad mena du med att köttslamsa trycks ut där tanden varit?? Eller e de en tand på väg upp? Funderade lite på de där... Han ha väl inte slagit ut en tand?

2008-11-07 @ 22:06:05
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: sandra

Andrea, hahaha.. ja, där ser du.. SKÄMMIT VÄRRE!!!

En av mina bästisar här i tyskland e ju MÖRK, men hon har ju i och för sig humor och säger ibland " satans neger-hår".. man kan int göra NÅNTING!!!!!

Men jag tycker ändå det låter fittigt fult att säga NEGER, min åsikt, ni fortsätter och säger vad ni vill givetvis...men...

2008-11-07 @ 22:12:40
Postat av: Tessa

Yess!!! Lunch på Krokens IGEN.Negerboll, chokladboll, havreboll, kalla det vad ni vill. Visste att d skulle skapa kalabalik här. Spelar ingen roll vad man kallar dem, huvudsaken är att man vet vad man menar. Punkt.Sandra eftersom det är 2008 så hoppas jag du källsorterar glas, papper, metall, tetror, papp, kompost och brännbart, inte låter lamporna stå på i onödan, inte låter vattnet rinna då du borstar tänderna/diskar etc. =)Andréa, jag mena att där tanden kommit ut givetvis, så har en köttslamsa tryckts ut. Ingen utslagen tand. Haha, utklädd till neger, why not? Kul juh. Fattar inte det där. Inte fan tar man ju illa upp om nån neger kallar en viting eller vitskalle heller. Lite för mycket ståhej om d där ordet. Jag är INTE rasist, men neger är neger, mörkhyad kan ju även betyda iranier, afrikan, brazilian ja mkt mer.

2008-11-08 @ 11:53:43
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: kussa sandy

men jisses!! Slaksis! Slaksis!!Therese margaretha.. JAG: källsorterar nästan allt, jag gör så maycket jag hinner och orkar ocg därför anser jag att jag bidrar med "lite" iallafall.. Sen att jag kastar glasburkar och ibland även batterier bland potatisskalen gör mej inte till nån syndare..Så då borde detta gälla även dig. Eftersom du är så rå och grov i käften hela tiden, så skule du kunna försöka med att ändra ETT ord till,det bättre..

"många bäckar små... "

fotnot: visste du, att för inte alls så länge sen ( 50 år kanske ) så stod det som förklaring i ordlexikon under ordet "neger"= En extra vig, svarthudad individ som ler mer än vanliga människor"!!! Sjukt!

Så klart att vi inte tar illa upp om nån klär ut sig till VIT. Det vita har inte varit ett förtyckt folk som de svarta varit..

http://sv.wikipedia.org/wiki/Negerbollglömde hälsa trevlig helg! puss..

2008-11-08 @ 20:22:05
Postat av: Tessa

Jag tänker fortsätta säga neger, men jag plockar upp glasburkar från sopis om jag ser att Chrille ha "råkat" slänga dit, och batterier, nej fy 17, de ligger snällt i sin påse. MILJÖFÖRSTÖRARE. Puss puss

2008-11-09 @ 21:50:03
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0