Saknar Chrille

Det känns när det inte är någon som:
-tömmer och bär ut komposten, tetrorna, soporna, inte någon som stiger upp med Jeff om mornarna och för Li till dagis, ingen som låter mig få sovmorgon, ingen som kör in bilen i garaget och tar in posten, plockar i och ur diskmaskin. Det känns när det inte är någon som rullar runt i sängen o stojar med ungarna och bygger kojor och leker i dem med ficklampa och nu bara kan berätta nattsagor via telefon, när man måste pussla och passa för att få träna lite, handla lite, jobba lite.

Li har varit lite pappasjuk i en par dagar. Idag när hon prata med honom så vart jag riktigt rörd då jag lyssnade på henne, plötsligt avbryter honom "men pappa varför kommer du inte hem? Jag saknar dig så mycket". Hon sade liknande fraser flera gånger och hade gråten i halsen då hon sade "jag börjar nästan gråta så mycket som jag saknar dig". Jag måsta avbryta innan det blev ett sorgligt nattande. Den här resan är nyttig för alla inblandade. Li och Chrille har varit i luven på varann till och från på senare tid, även Chrille och jag har varit lite molokna mot varann och han har varit trött på Jeffs gnällande (vem är int?!) och den sömnlösa vardan. Nu börjar Chrille få tråkigt i Sverige (nämn inte för mig att du har tråkigt, njut nu istället av tystnaden och lugnet! Måsta jag säga till honom), vi saknar honom enormt här hemma, han börjar från andra sidan vattnet att uppskatta och sakna Jeffs gnäll, vardagens rutiner. Det är tur att han inte blir borta för kort, för då glömmer man lika fort hur bra man har det tillsammans. Nej man ska pinas, alla av oss.

Undras när det är min tur , 2 veckor, jag skulle inte klara d.  =) 

Guldmedalj till alla ensamstående, och en påse diamanter till alla ensamma  flerbarns föräldrar, som inte har varken syskon, föräldrar, pappan/mamman till barnet i närheten om avlastar! Hur gör de för att överleva! Idag såg jag en mamma med barnvagn + dragandes på en 3 åring i pulka + en hund vid sidan. Snacka om händerna fulla. Nej fy fan vad jag har d bra.


Kommentarer
Postat av: Kim

naw, jag blev oxå en smula blöt i ögat av detdär inlägget. Kan ju bero på att Chrille är en klippa när det kommer till kritan (iaf har man fått den uppfattningen när man läst din blogg), en sån som man bara inte kan säga hur mkt han betyder, man kan bara le.It won't be too long before he's back home :)

2008-11-25 @ 23:23:40
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Kim igen

apropå det sista.

En påse diamanter skulle jag oxå vilja ge till dem.

Denna kimmen har vart lyckligt lottad egentligen, iom att han haft två morföräldrar som "extra familj".Som sagt, all respekt till de ensamstående.

Jag vet att jag definitivt inte skulle klara det.

2008-11-25 @ 23:25:54
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Andreá

ja, av de där blev jag förstås blöt i ögat. Jag tycker också att det är jobbigt när Peter är borta, redan efter en dag. Men två veckor... Hujj.. Men att fara brt själv från familjen två veckor skulle vara ännu mer plågsamt. Herregud, jag saknar Aron efter några timar på språng jag.

2008-11-26 @ 08:38:36
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

När man är i det, är det bara att fixa det för man har inget val som ensamstående! Man får ta dan som den kommer o vara glad över de små sakerna som barnen friska, en natts sömn , någon som ger en komplimang eller en hjälpande hand, en kram osv

Men NU har jag det bra =)

2008-11-26 @ 09:06:06
Postat av: Camilla

Alltså ge en extra komplimang , kram, hjälpande hand, för de är alla ensamstående i behov av o uppskattar verkligen. De är alla värda en eloge.

Jättefint skrivet Tessa o hoppas bror oxå vet vilken fin familj han har....det gör han förresten , Det vet jag!!!

kramis ses snart tom innan du läst detta för du sitter väl redan i bilen hit =)

2008-11-26 @ 09:14:15
Postat av: sandra

Saknar du inga bara chrillie, för chrille liksom? UTAN det där diskmaskinsplockande?E själv sån, att jag skiter i om det e ostädat, disken väller över, chillie gapar och härjar.. men däremot SAKNAR jag Robbe ( vuxen och kramsällskap ) diskmaskinsplockarn e en bisak,,, thats me!Läste föresten " jag saknar CHILLIE" haha...

2008-11-26 @ 11:55:51
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Lena

Jag vet inte heller hur jag skulle klara mig utan min karl. Då har vi inte ens vår bebis kommit ut. Det är förstås skönt att vara ifrån varandra ibland. För då får man sakna och längta.

2008-11-26 @ 13:19:45
Postat av: Tessa

Haha Camilla, jo bra tajming imorse, gled ner på parkeringen då du skrev kommentaren =)Sandra,det är nog för att inte Robbe gör så mkt som du saknar bara han, haha, idag måsta jag byta lampor själv! Han får nog komma hem snart. DIN NÖRD!

2008-11-26 @ 20:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0