Nu har man det rent men oredigt

På bara en par timmar har hela den städade lägenheten förvandlats till "mjuka rummet", det ligger rena kläder (3 proppade maskiner) ÖVERALLT och golvet som var så rensat från alla leksaker är nu igen i ursprungligt skick, ett hav av en salig blandning kläder, leksaker, köksredskap. Som ni anar så har jag alltså fått upp den rena tvätten från tvättstugan, men den är INTE vikt kan jag säga (tur att golvet är rent och fint så de kan ligga där o bona parketten). Jag rusa ner till tvättstugan och rev ner alla rena kläder och tryckte ner dem i IKEA kassar medans Li passade Jeff framför Pingu, älskade Pingu, satte för säkerhets skull på en maskin till, som jag stresshängde skrynkligt och outslagna medans båda två satt i badkaret. Imorgon bitti plingar säkert Ove på dörren och undrar varför jag inte tagit ned tvätten.

(Sen lämnade jag tjernobyl och for till Solberget. Hoppsan så var man bjuden på middag till Loikas igen  =)  d e ti o ha de bra!)

Kommentarer
Postat av: Andreá

Oj, full rulle! Kan tänka mig att de e skönt att bli bortbjuden på middag nu är du e allena också. Det blir ju så slött o trist utan gåbben hemma...

2008-11-22 @ 05:25:29
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0