Li har så sköna kommentarer

Vi var ju o käka till mamma o pappa, gott i vanlig ordning (älgstek?). Li åt upp maten på ungefär 2 minuter och vi visade ju hur imponerade vi blev då det gick så fort. Hon tog sin tallrik och gick med den till köket, i förbifarten slänger hon ur sig över axeln lite kaxigt:

-Ni borde laga likadan mat som moffa, då sku jag äta den så fort.

Chrille började värma lite med bl.a konjak inför kvällens suput. Det pratades om att Chrille skulle ut o dricka sprit. Så när vi Li skulle gå o sova ikväll så frågade hon ifall hon kunde få somna i vår säng. Men det skulle inte gå så bra då jag har svårt att lyfta henne till sin säng då hon somnat och Chrille e ju inte hemma. På två röda klämmer hon ur sig att "men pappa ska ju sova i bastun". Garv, bruden vet hur det går till då far sin dricker sprit.

Det kom på tal om hos mamma o pappa att jag vaknat i trappuppgången en gång och Li viftade tydligen med öronen och får stora ögon:

-VA?! HA DU GJORT D MAMMA??
-Neeeej, det är ju bara pappa som gör sånt....
-Jaaaa, just de.


Kommentarer
Postat av: Lena

Hon är frän lilla Li.

2008-11-02 @ 09:45:12
Postat av: kussa sandy

fy faaan jag döööör....hahahaha...

2008-11-02 @ 18:26:09
Postat av: Camilla

Garv jo bara pappa... akta sen när Li börjar kolla fotoalbum, då kan man få förklara ett o annat...

2008-11-03 @ 10:04:43
Postat av: Andréa

Ha ha, va skojj! Alltså sånt där e ju så skitkul, älskar ungars ärliga kommentarer. Morsan har ju skrivit ner sånt där kul vi i syskonskaran sagt och gjort när vi va ungar.. Eller ja, mest om brorsan o syrran, jag va tydligen världens tråkigaste unge som aldrig sa någe kul.

2008-11-03 @ 19:06:57
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0